Χρυσή Ελληνική αθλητική τετράδα στο Βουκουρέστι. – Ανάμεσά της, ο 16/χρονος Παναγιώτης Μακρυγιάννης από το Πλατανόρρευμα, Ενορία της Α.Π.Β. (του παπαδάσκαλου Κωνσταντίνου Ι. Κώστα)

19 Σεπτεμβρίου 2023
19:47
Κανένα σχόλιο

Ένα ακόμα χρυσό Ελληνικό μετάλλιο από αθλητές μας στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Στη χρυσή Ελληνική τετράδα, που κατέκτησε (17-9-2023) το χρυσό μετάλλιο για το τετραπλό εφήβων  στο Βουκουρέστι της Ρουμανιας στο βαλκανικό πρωτάθλημα, συγχαρητήρια!

Τα ονόματα των χρυσών αθλητών:
Μακρυγιάννης Παναγιώτης , Παπάζογλου Δημήτρης , Χολώπουλος Νίκος, Κυριζόπουλος Σπύρος.

Μεταφέρω στους χρυσούς αθλητές μας τα συγχαρητήρια και την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου.

Οι αθλητές μας, μας προσφέρουν χαρά και τιμή.

Τιμούν και ανατάσσουν:
Τις τοπικές μας κοινωνίες. Την περιοχή μας. Την πατρίδα μας.

Καλλιεργούν τη συναδέλφωση και την ειρήνη ανάμεσα στους ανθρώπους και τα έθνη.

Συγχαρητήρια παιδιά!

Υ.Γ.: ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΑΛΛΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Στις 16-9-2023 ο 16/χρονος Παναγιώτης Μακρυγιάννης, από το Πλατανόρρευμα, σε κατ’ ιδίαν άθλημα, πήρε το χρυσό μετάλλιο στο βαλκανικό πρωτάθλημα στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας στο αγώνισμα μονό σκιφ εφήβων. Αγωνίστηκε, μάλιστα, σε μια κατηγορία πάνω από αυτήν που είναι κανονικά.

Συγχαίρουμε!

π. Κωνσταντίνος Ι. Κώστας
παπαδάσκαλος
18-9-2023

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.