Ενημέρωση από το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Δ. Μακεδονίας για όσους πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν από 1 Νοεμβρίου 2023 και μετά

20 Σεπτεμβρίου 2023
10:36

Συνάδελφοι συναδέλφισες, σας ενημερώνουμε ότι όσοι πρόκειται να συνταξιοδοτηθείτε από 1 Νοέμβριου 2023 και μετά από τους σταθμούς, τα ορυχεία και άλλες υπηρεσίες της ΔΕΗ και επιθυμείτε να συνεχίσετε να κρατήσετε το πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας που έχετε ως εν ενεργεία υπάλληλοι στην ΔΕΗ με την Ασφαλιστική εταιρεία Generali ‘ πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία εντός του μήνα από την ημερομηνία συνταξιοδότησης.

Δηλαδή μέσα στον μήνα π.χ. Νοέμβριο στο τηλέφωνο 2108096100 για να υποβάλετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και πόσο είναι το κόστος ασφάλισης για όλη την χρονιά το οποίο θα επιβαρύνει τον καθ’ έναν ξεχωριστά και όχι την ΔΕΗ γιατί είστε πλέον συνταξιούχοι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Σωματείου.

2461041405   &  6948249491

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο στο Σωματείο Συνταξιούχων Δυτικής Μακεδονίας. Σωστή ενημέρωση και χρήσιμη κάτι που έπρεπε να κάνουν τα εν ενεργεία Σωματεία .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι