Διδακτική επίσκεψη 2ου ΓΕΛ Πτολεμαΐδας στο ΕΚΕΤΑ Πτολεμαΐδας

20 Σεπτεμβρίου 2023
11:22
Κανένα σχόλιο

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 η Α’ τάξη του 2ου Γενικού Λυκείου Πτολεμαΐδας συμμετείχε στο πρόγραμμα με τίτλο: «OPEN DAY (Ανοιχτές θύρες) για μικρούς και μεγάλους στο Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων». Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας 2023 που οργανώνει ο Δήμος Εορδαίας.

Η εμβληματική εκστρατεία ευαισθητοποίησης της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Το ετήσιο θέμα «Εξοικονόμηση ενέργειας» έχει στόχο την ενθάρρυνση αλλαγής συμπεριφοράς προς όφελος της ενεργητικής κινητικότητας (την μετακίνηση δηλαδή με μη μηχανοκίνητα μέσα, τα δίκτυα, τους παράγοντες που την επηρεάζουν, τα οφέλη και οι περιορισμοί της καθώς και τις στρατηγικές ενίσχυσής της), των δημόσιων μεταφορών και άλλων καθαρών, έξυπνων λύσεων μεταφορών, οργανώνοντας δραστηριότητες και εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης με τοπικούς ενδιαφερόμενους φορείς. Ευχαριστούμε θερμά τόσο το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Ε.Κ.Ε.Τ.Α Πτολεμαΐδας όσο και το Δήμο Εορδαίας για αυτήν την ωραία εμπειρία.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι