Ο Γιώργος Αμανατίδης και η ¨Συμμαχία για την Ανάπτυξη¨ σε Κλείτο, Άργιλο, Βατερό, Αλωνάκια Ξηρολίμνη, Σκήτη

20 Σεπτεμβρίου 2023
11:52

 

  Σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης βρέθηκε χθες απόγευμα Τετάρτης ο υπόψηφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης με υποψηφίους συμβούλους της Π.Ε. Κοζάνης. «Σεβόμαστε τις αγωνίες των κατοίκων και θεωρούμε ιδιαίτερα εποικοδομητικές τις καθημερινές επαφές με τους πολίτες. Αναδεικνύονται ζητήματα και ταυτόχρονα μας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε το πρόγραμμα μας» τόνισε ο κ. Αμανατίδης ο οποίος συναντήθηκε με κατοίκους σε Κλείτο, Άργιλο, Βατερό, Αλωνάκια Ξηρολίμνη και Σκήτη.

  • Συμμαχία για την Ανάπτυξη
  • Γραφείο Τύπου

5 σχόλια

  • ο κύριος Αμανατίδης που απώλεσε την αυτοκυριαρχία του και αποφάσισε εν βρασμω και πιεζόμενος να κατέβει για περιφερειάρχης επειδή δεν έλαβε θέση στον κρατικό μηχανισμό, πως θα είναι σε θέση να ασκήσει διοίκηση. Είναι μια εύλογη απορία πολλών ανθρώπων γύρω μας.

    Παρακαλώ να περάσει το σχόλιο γιατί ο κόσμος προβληματίζεται για το τι θα ψηφίσει όπως και εγώ.

    • Άσε μας ρε Κάτανα. Απορία έχει ο κόσμος με τις κωλοτούμπες σου.να στο θυμίσω άλλη μια φορά?

      “Είμαστε απ’τις φτωχότερες και λιγότερο ανεπτυγμένες περιφέρειες. Τα παιδιά μας ξενιτεύονται και τα εγγόνια μας θα πεινάσουν. Η σημερινή περιφερειακή αρχή απέτυχε. Οι μεγαλοστομίες και βεβαιώσεις του τύπου ” Το υδρογόνο είναι η λύση” την ώρα που οι πολιτικές τους παγώνουν και φτωχοποιούν τους πολίτες , έχουν ως αποτέλεσμα η κατάρρευση να επιταχύνεται.¨

      Παρακαλώ πολύ να περάσει το σχόλιο, γιατί θέλει ο Χαρούλης να κρυφτεί, αλλά προδίδεται…

      Τα μαθες? Δεν εκλέγεσαι…

  • Ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΣΑΠΙΔΗ….ΩΡΑΙΟ ΝΤΟΥΕΤΟ….ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ???!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.