Το βιογραφικό του Γιώργου Βαβλιάρα – Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Κασαπίδη

20 Σεπτεμβρίου 2023
13:52

Ο Βαβλιάρας Γεώργιος γεννήθηκε στις 6 Απριλίου του 1958 στην Αιανή Κοζάνης όπου και διαμένει μέχρι και σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Βαβλιάρα, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες και ένα γιό και είναι παππούς ενός εγγονού. Διατηρεί κρεοπωλείο στην Αιανή και είναι μέτοχος της εταιρείας Σφαγεία Κοζάνης Ο. Ε.Επίσης ασχολείται με την εμπορία κρέατος. Είχε ενεργή συμμετοχή, επί 20ετιας, σε εμπορικούς συλλόγους καθώς και στο ΕΒΕ Κοζάνης στο οποίο ηγήθηκε του συνδυασμού «Όλοι μαζί μπορούμε» στις εκλογές του 2011.

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης με τον συνδυασμό της Άννας Νανοπούλου καθώς και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Δακή στις εκλογές του 2014. Διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κατά τα έτη
2019 – 2021 και Πρόεδρος της Εταιρίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας.

Σήμερα, είναι εν ενεργεία Αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Απασχόλησης και Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής.

Ένα σχόλιο

  • Τεράστιο έργο αυτά τα 4 χρόνια. Και στον τουρισμό που ήταν αντιπεριφερειάρχης και στον πολιτισμό που είναι τώρα πάλι αντιπεριφερειάρχης. Αφού γεμίσαμε τουρίστες έλυσε και το θέμα του πολιτισμού που απογειώθηκε κι αυτός στον τόπο μας. Τι ψηφίζει αυτός ο άμοιρος λαός

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι