Ανακοίνωση συνδυασμού Ενότητας: Μήνυμα νίκης στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Λάζαρου Μαλούτα – «Βούλιαξε» από κόσμο το εκλογικό κέντρο της «Ενότητας»

21 Σεπτεμβρίου 2023
13:31

Μήνυμα νίκης έστειλαν οι πολίτες στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Ενότητας» με επικεφαλής το Λάζαρο Μαλούτα, το βράδυ της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου.

Ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος ξεκίνησε και επίσημα τον προεκλογικό αγώνα, από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στη Στοά Χατζηγιαννάκη, με τον κόσμο να τον υποδέχεται με ενθουσιασμό και  χειροκροτήματα!

Η προσέλευση των μελών, φίλων και υποστηρικτών της «Ενότητας» στην παρουσίαση των 303 υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, ενόψει των δημοτικών εκλογών της 8ης  Οκτωβρίου, ήταν μαζική.

Ο Λάζαρος Μαλούτας έκλεισε την ομιλία του υπογραμμίζοντας πως «Μέχρι σήμερα αποδεδειγμένα απαντήσαμε θετικά στις προκλήσεις της εποχής μας.

Το αποδεικνύει το έργο μας.

Αυτή είναι η εγγύηση ότι μπορούμε να μετατρέψουμε τις νέες προκλήσεις σε ευκαιρίες για το μέλλον του τόπου και των ανθρώπων του.

Συνεχίζουμε μαζί !

Με μια ισχυρή ομάδα από όλες τις ηλικίες, βγαλμένη μέσα από την κοινωνία, επαγγελματίες, επιχειρηματίες, επιστήμονες, νέους, ιδιωτικούς υπαλλήλους, συνταξιούχους, αγρότες, δημόσιους υπάλληλους, ανθρώπους των γραμμάτων.

Μια ομάδα δυναμική, ισχυρά ανανεωμένη, απ´ όλους τους χώρους,  δραστήριους, δημιουργικούς με όρεξη για δουλειά και προσφορά.

Ο δρόμος μας είναι κοινός,

Συμπορευόμαστε για να διαμορφώσουμε το μέλλον μας, το αύριο που θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Συμπορευόμαστε για πετύχουμε τη νίκη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Συνεχίζουμε μαζί για τη νίκη στις 8 Οκτώβρη».

 

21 σχόλια

  • Προσπαθείτε να μας βγάλετε και χαζούς ενώ βάζετε και τις φωτογραφίες που αποτυπώνουν την χαμηλή προσέλευση σε σχέση με τους υποψήφιους.. Τα μαντάτα δεν είναι καλά..βούλιαξε το μυαλό σας…

    • Είναι δυνατό να ψηφίσουμε αυτούς που κατέταξαν την Κοζάνη 48η μεταξύ 48 πόλεων; Είναι δυνατόν να ψηφίσουμε αυτούς που τακτοποιουν τους ίδιους τα παιδιά και τα ανίψια τους; Είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι τα εκατομμύρια θα έρθουν και ότι θα γίνουν τεράστια έργα ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα; Όχι. Δεν πιστεύω ότι ο μαλούτας ο κυτιδης ο Φλώρος ο Αλεξανδρίδης ο μαγγιριδης και ο Γαβριηλίδης είναι ικανοί για να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της πόλης και του δήμου γενικότερα. Ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν και δυστυχώς αυτό που δώσανε είναι ότι πιο ελάχιστο έχουν δώσει δημοτικές αρχές αυτό τον τόπο. Προσωπικά στηρίζω τη δημοτική κίνηση Κοζάνη τόπος να ζεις με επικεφαλής τον διπλωματούχο πολιτικό μηχανικό Χάρη Κουζιακη.

  • 80% νέοι άνθρωποι,ίσως έτσι τους επιλέξει ο κόσμος και δημιουργηθεί ένα δημοτικό συμβούλιο αποτελούμενο από νέους και δραστήριους της περιοχής μας.

    • Ο μαλούτας ο κυτιδης ο Φλώρος ο Αλεξανδρίδης ο μαγγιριδης ο Γαβριηλίδης και τα άλλα παλικάρια της ενότητας θέλουν να αναλάβουν θέσεις. Έχουν στο δήμο πάνω από 40 χρόνια και δεν λένε να αφήσουν τις καρέκλες. Παντού στασιμότητα. Λυπάμαι για την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Η μόνη λύση η οποία θα δώσει νέα πνοή στο δήμο Κοζάνη και τις τοπικές κοινότητες είναι το ψηφοδέλτιο του Χάρη Κουζιακη. Στην πόλη συζητιέται ότι μία ομάδα ανθρώπων και η οποία δεν έχει όνειρο την καρέκλα όπως αποδείχθηκε από την κίνηση του Λευτέρη Ιωαννίδη που ενώ υπήρξε δήμαρχος στέκεται στο πλευρό του Χάρη Κουζιακη.

  • Δεν ήρθαν όλοι γιατί πήγαν να ακούσουν τον Κοκκαλιαρη στα χωριά να τάζει θάλασσα,,,αιιι σιαπερα ρε μάστορα,, εκτός από τον λαό πρώτη φορά είδαμε νέους και καλά παιδιά να κατεβαίνουν για δημοτικοί σύμβουλοι

  • Στον κοζιακη είχε τον ίδιο κόσμο,αλλά τι ακριβώς ρόλο παίζει ο αριθμός?
    Το θέμα είναι ποιός από όλους αυτούς έχει 22 άτομα ικανά με γνώσεις και καθαρά να αναλάβει τον δήμο μας.

  • Προβληματίστηκα βλέποντας τις αντλίες της Πυροσβεστικής και δεν μπορούσα να καταλάβω τι αντλούσαν
    Ευτυχώς λύθηκε ο γροφος

  • Ναι αλήθεια είναι, από τόν πολύ κόσμο, βούλιαξαν τά πεζοδρόμια πέριξ του χώρου,και θά χρειαστούν εργασίες ανάπλασης πεζοδρομίων, και ασφαλτόστρωσης τού δρόμου!!! Από εκεί θά ξεκινήσει τίς εργασίες ή καινούργια δημοτική αρχή, πού θά προκύψει,την δεύτερη Κυριακή τών εκλογών…..

  • Καλά ,,,δεν βούλιαξε έγινε χαμός, έχετε δίκιο η λέξη δεν είναι σωστή.
    Με τέτοιους ανίκανους αντιπάλους αναγκαστικά Μαλουτα.

  • Βούλιαξε, τώρα αλήθεια το λέτε αυτό ,για να πιάσουμε τα παλιά του Μαλούτα, τα τώρα 60 τις εκατό κάτω είναι από κόσμο και που είσαι ακόμα μέχρι το τέλος θα πατωσετε και ξέρετε γιατί ξέρετε πολύ καλά.

  • Αν αυτό είναι το “βούλιαξε”, τότε αυτό που έπαθε ο Τιτανικός πώς λέγεται; Βγήκα 3ος και καταϊδρωμένος;
    Βουλιαγμένη από χέρι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.