Γιώργος Αμανατίδης «Συμμαχία για την Ανάπτυξη»: Το εκτενές Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης είναι ήδη εδώ, είναι ήδη έτοιμo

21 Σεπτεμβρίου 2023
13:48

 Ο συνδυασμός «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη, παρουσιάζει το Στρατηγικό Σχέδιο του για την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας. Ένα Σχέδιο που αποτελεί τη βάση για την συνδιαμόρφωση από τους πολίτες και τους φορείς, από την πρώτη κιόλας μέρα μετά τις εκλογές, ενός Επιχειρησιακού Προγράμματος για τη Δυτική Μακεδονία που σήμερα απλά δεν υπάρχει.

Βρείτε το με ένα κλικ και διαβάστε το εύκολα και γρήγορα, εδώ: www.symanaptyxi.gr

  • Συμμαχία για την Ανάπτυξη
  • Γραφείο Τύπου

15 σχόλια

  • Όταν ο επικεφαλής κατεβαίνει από αντίδραση επειδή έχασε οι ωραίες φωτογραφίες περισσεύουν. Ναι στο όραμα, όχι στην αντίδραση. Ο τόπος πάει μπροστά με σχέδιο και όχι με ψευτοτσαμπουκαδες. Στηρίξτε ΕΛΠΊΔΑ.

    • Φέτος ξέρεις γιατί θα γίνουν πολλά κερασια; γιατί μ’αρεσουν. Αυτό ακριβώς κάνεις. Να βγει ο ποιο άξιος, αυτός που έχει σχέδιο και όραμα για τον τόπο.

  • Αν τον γυρίσει ο κόσμος πάλι την πλάτη,τον βλέπω στην άλλη τετραετία να πάει και να γλύφει τον Κασελάκη. Αν φάει και από εκεί πόρτα βλέπω να πάει για δήμαρχος. Αλλά επειδή τον έμαθε ο κόσμος της Κοζάνης ούτε στο χωριό δεν θα βγεί !!! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!!!

    • ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ…ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ…(ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ)…ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ…

    • Από γυρολόγους και καιροσκόπους της πολιτικής έχετε μπόλικους.Ένας όμως ξεχωρίζει…Πες στον Κάτανα τα παραπάνω. Σίγουρα έχει τεράστια εμπειρία. Δεν έχει αφήσει κόμμα για κόμμα. Μόνο στο ΚΚΕ δεν τον είδαμε ακόμη.

      Υ.Σ. Πες του επίσης ότι δεν εκλέγεται…ίσως να χτυπήσει την πόρτα του ο Κασελάκης…

  • Μπραβο γιωργο,πρωτος και περιφερειαρχης απο την πρωτη κυριακη,ωρα να παει σπιτι του ο ανυπαρκτος,το δηθεν καλο παιδι.

  • Αντι καποιοι να ψάχνουν που βρισκεται το προγραμμα και το σχέδιο Κασαπίδη, που βρισκονται 2-3 εργα που εκτελεσε αυτος και οχι αλλοι, αντι να αναζητουν την αληθεια πως στηθηκε τελευταια στιγμή και “με συστημικό¨ τρόπο ένα ψηφοδελτιο της απελπισιας και της συμφορας εν τελει με χουντικούς, ομοφοβικους, αμορφωτους επιστημονικα και κοινωνικα κατηγοτειτε τον Αμανατιδη που εχει προγραμματισει σε 1 μηνα ότι ο απερχομενος δεν μπορεσε να κανει σε 4 χρονια εξουσιας

    Κι οσο κι αν τ κομμα βγαζει ανακοινωσεις – κατευθυντρίες γραμμές
    τοσο πιο σωστα καταλαβαινουμε ότι ουτε 25% δεν θα παρουν οι Κηπάκοι

  • Κασαπιδοκατανες τίποτα για το πρόγραμμα σας θα ακούσουμε η ο εγωκεντρικός αρχηγός σας ταΐζει από τώρα τις κοτούλες του και δεν έχει χρόνο;

  • Ο Κασαπίδης με πίστη και τις οδηγίες του πνευματικού του
    ταιζει κοτούλες
    δεν εχει καιρό για προγραμμα και λοιπα περιττά

    Ετσι κι αλλιως να τα εφαρμοσει δεν μπορει !

    Γιατι να χαλάει χρονο να τα γραψει ;;; Ας παει σε κανενα εσπερινό να μαζέψει ψηφαλάκια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.