Κοζάνη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών διαγράμμισης το σαββατοκύριακο  

22 Σεπτεμβρίου 2023
15:01

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες, ότι θα υπάρξει τμηματική διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω εργασιών διαγράμμισης στις κάτωθι οδούς: · Ιωάννη Τράντα· Τμήμα της οδού Σμύρνης έως την οδό Κων/πόλεως·  Πίνδου·  Παύλου Χαρίση· Τμήμα της οδού Ξενοφώντος Τριανταφυλλίδη από την οδό Μητροπολίτου Φωτίου· Μητροπολίτου Φωτίου· Μελίνας Μερκούρη· Ιπποκράτους· Μακεδονομάχου Λιόντα· Ευτέρπης· Γιάνναρη· Ακρίτα Τα μέτρα αυτά θα ισχύουν μόνο για το Σάββατο 23-9-2023 και την Κυριακή 24-9-2023. Σημειώνεται, ότι στις οδούς Τράντα, Μητροπολίτου Φωτίου, Παύλου Χαρίση, Τριανταφυλλίδη και Ιπποκράτους, οι εργασίες θα γίνουν βραδινές ώρες. Η απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλες τις οδούς δεν θα γίνει ταυτόχρονα, άλλα σταδιακά για 3 έως 5 ώρες στην κάθε οδό.

2 σχόλια

  • Το περιοδικά επαναλαμβανόμενο κουτόχορτο στους ψηφοφόρους θα γνωρίσει νέες δόξες: Μαλούτα πόσα λεφτά του Δήμου έχεις καταστρέψει τόσα χρόνια, βάφοντας διαβάσεις που σβήνουν σε λιγότερο από μήνα, έτσι να χρειάζονται ξανά βάψιμο; Ποιος είπαμε πως βάφει τις διαβάσεις;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.