Ο Λάζαρος Μαλούτας συναντά τους πολίτες – Πρόγραμμα επισκέψεων Σαββατοκύριακου

22 Σεπτεμβρίου 2023
15:02

Ο Λάζαρος Μαλούτας συναντά τους πολίτες – Πρόγραμμα επισκέψεων Σαββατοκύριακου

6 σχόλια

    • Να φανταστώ…είσαι με Μαλούτα, Κυτίδη, Φλώρο, Γαβριηλίδη, Μαγγιρίδη………….!

      Αν οι πολίτες επιλέξουν τη στασιμότητα και την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων ας ψηφίσουν τον κύριο.

      Προσωπικά πιστεύω στην αλλαγή των 70+++

  • με τα χρωστουμενα των δημοτων απο την απληρωτη τηλεθερμανση εδω και χρονια τι θα κανεις Λαζο???? καν τιποτα οπως ολα τα χρονια!!! ομως δεν ειναι αδικο για τους υπολοιπους που ολα τα χρονια πληρωνουν τους λογαριασμους κανονικα???? απαραδεκτη η πολιτικη που εφαρμοζεις, δυο μετρα και δυο σταθμα!!! οσο για την πολη, παρατημενη στο ελεος της, καν τιποτα δεν εφτιαξες και απορω πως τοσοι εβαλαν ξανα υποψηφιοι μαζι σου, να στηριξουν το καν τιποτα!!!

  • Έλεος! Μαζεύεστε οι υποψήφιοι στη λαϊκή και δεν χωράμε να περάσουμε για να ψωνίσουμε! Γιατί δεν πάτε να μαζευτείτε στην αλάνα του ΟΣΕ; Α, ξέχασα, κι αυτή καταφέρατε να την κλείσετε και δεν έχουμε πια πού να παρκάρουμε τα αυτοκίνητα, τόσο οι πωλητές όσο και οι πελάτες.
    Ανίκανε Μαλούτα, τελείωσες!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.