Πότε ο κ Αμανατίδης έλεγε την αλήθεια στους πολίτες; (του Θεόδωρου Θεοδωρίδη, υπ. περιφερειακός σύμβουλος με την Γ. Ζεμπιλιάδου)

22 Σεπτεμβρίου 2023
20:43

Ο κ.Αμανατίδης στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στα Γρεβενά ,ανακάλυψε ότι η ΠΔΜ είναι πρώτη στην μείωση πληθυσμού,πρώτη στην απώλεια ΑΕΠ,τελευταία στις επενδύσεις και στην αποροφιτικότητα του ΕΣΠΑ και ένας στους τέσσερις πολίτες είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Ως κυβερνητικός βουλευτής όμως ψήφισε με χαρά την απολιγνιτοποίηση που έφερε όλα τα δεινά στον τόπο μας. Χαρακτήρισε τον κ. Κασαπίδη “καλό περιφερειάρχη”και δεν διαφώνησε πουθενά μαζί του, αντιθέτως τον επικρατούσε . Του πήγαινε και “επενδυτές ” φωτοβολταϊκών στο γραφείο για “την μάνα νερού”. Και ξαφνικά “ω του θαύματος” ανακάλυψε όλα τα αρνητικά της ΠΔΜ. Η Εξουσία και η καρέκλα αποτελεί την καλύτερη συγκολλητική ουσία. Όταν εκλείψουν αυτά τα δύο, σπάει η ομερτά. Ο Φαρισα’ι’σμός και υποκρισία περισσεύουν στην περίπτωσή του.
Οι πολίτες όμως έχουν και μνήμη και κρίση.
Υ.Γ : Πότε ο κ Αμανατίδης έλεγε την αλήθεια στους πολίτες. Τότε που συμφωνούσε σε όλα ή τώρα που κάνει αυτές τις διαπιστώσεις.

15 σχόλια

  • Από τότε που το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας.
    Εσείς που βαλατε μπροστά τα κόμματα και όχι τον τόπο σας.
    Τα μικροκομματικα συμφέροντα και όχι την αξιοκρατία, το καλό των πολλών και την διαφάνεια.
    Την πολιτική σας ταυτότητα πάνω από συνεργασίες για ένα καλύτερο αύριο.
    Αλήθεια έχετε αρχηγό ή ακόμη τον ψάχνετε;
    Επικεντρωθείτε σε λύσεις και προτάσεις και αφήστε τον Αμανατίδη και τον κάθε Αμανατίδη που σε όλα αυτά προτάσσει λύσεις με συνεναιση και όχι με διχασμό!!

    • Το γραφείο Αμανατιδη έπιασε δουλειά.. “Όχι με διχασμό” και καλα αλλά κατευθείαν κράζετε σε όλα τα σχόλια όπου βρείτε. Απαντήστε επί της ουσίας τουλάχιστον.

  • Δεν έχεις άδικο σε πολλά αλλά όταν λες οτι η απολιγνιτοποίηση έφερε όλα τα δεινά στον τόπο μας δείχνει γιατί δεν πρέπει ο συνδυασμός σας να διοικήσει. Λάθος ανάγνωση του τι δεν πάει καλά σε αυτόν τον τόπο.Γνώμη μου

  • Ο λιγνίτης τέλειωσε και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός.

    Ο χρόνος δε γυρίζει πίσω και ότι και να πει ο κάθε πολιτικός δεν μπορεί να το αλλάξει.

    Αυτά τα σούπα μούπες γίνονται μόνο για να χαϊδέψουν τα αυτιά των ψηφοφόρων.

  • Η καρέκλα της εξουσίας είναι γλυκιά.
    Όταν την χάσεις, ψάχνεις καινούργια.
    Γι αυτό θα βγει η ζεμπιλιάδου.
    Γιατί τους μάθαμε και τους δύο.

  • 21.12 την Ελλάδα την κατέστρεψε ο Καραμανλής όταν διπλασίασε το χρέος και έφυγαν τα παιδιά μας.
    Όσο για το ποιος βάζει μπροστά τα κόμματα,φαίνεται από τον εμφύλιο στην ΝΔ
    στην Κοζάνη.
    Για το πτε έλεγε την αλήθεια ο Αμανατίδης απάντησε και άσε τα ανοησίες.

  • Επιτέλους τα λέει κάποιος.. Μας κοροϊδεύουν κανονικότατα.. Βουλευτής ΝΔ και οι μισοι αντιπεριφερειαρχες Κασαπιδη μας το παίζουν αντιπολίτευση..

  • Αληθεια αγαπητε μηπως ξεχασες να αναφερεις οτι στη Μεσσιανη οτι ο Προεδρος και ο Δήμαρχος ζήτησαν τη συνδρομή Αμανατίδη; Μήπως “ξεχασες” να αναφέρεις για τα πιστοποιητικά που εδωσε ο Κασαπίδης και δεν ανακάλεσε οπως ζητούσε το 2021 η Ζεμπιλιάδου στο Περιφερειακό Συμβούλιο το 2021 και εντεχνως ξεχασε να μνημονευσει στην τηλεμαχια τους;
    Αλλα η ταυτιση με Κασαπιδη και ο κιτρινισμός μόνο συρίκνωση φέρνει αγαπητε.

  • Όταν βλέπεις το ΠΑΣΟΚ να θάβει τον Αμανατίδη, αναρωτιέσαι…

    μα καλά, από το ΠΑΣΟΚ δεν προέρχεται και αυτός???? Το ΠΑΣΟΚ θάβει το ΠΑΣΟΚ…

    Ε ρε γλέντια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.