Η Κοζάνη ξανά στη Super League 2 – Έτοιμο το ΔΑΚ για την πρεμιέρα

23 Σεπτεμβρίου 2023
14:20

Την Κυριακή η πόλη της Κοζάνης και ο φίλαθλος κόσμος της ευρύτερης περιοχής ετοιμάζονται να ζήσουν μια ιστορική στιγμή.

Η ομάδα της πόλης, το ιστορικό Φίλαθλο Σωματείο Κοζάνης, θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στην επαγγελματική Super League 2 επιστρέφοντας μετά από 42 χρόνια στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Κάποιοι δεν το έζησαν ποτέ, κάποιοι το φέρνουν στη μνήμη τους από το μακρινό παρελθόν, άλλοι πάλι στέρησαν αυτή την κατάκτηση στους αγωνιστικούς χώρους, με αποφάσεις στα δικαστήρια.

Η στιγμή όμως ήρθε και το ΔΑΚ ανοίγει τις πύλες του ως η φυσική έδρα της ομάδας, σε μια ιστορική σεζόν για το σωματείο, την πόλη, ολόκληρο τον αθλητισμό της περιοχής.

Όσοι διέδιδαν φήμες περί ανετοιμότητας του ΔΑΚ-περιμένοντας τη μη αδειοδότησή του-σήμερα είναι καλεσμένοι στη μεγάλη γιορτή της πόλης.

Ο Δήμος Κοζάνης, ο ΟΑΠΝ και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, πάντα σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΦΣ Κοζάνη, ολοκλήρωσαν τις απαραίτητες εργασίες στο ΔΑΚ καλύπτοντας σε χρόνο ρεκόρ δυσκολίες και ελλείψεις που σημειώνονται στο σύνολο των δημοτικών και εθνικών αθλητικών κέντρων της χώρας.

Για άλλη μία φορά η δημοτική αρχή απαντά με έργο, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα δίνοντας λύση στη λειτουργία των αθλητικών υποδομών του Δήμου Κοζάνης.

22 σχόλια

  • Γελαει ο κόσμος. Αρπα-κόλα επεμβασεις της τελευταιας στιγμης χωρις σχεδιασμό ή λογικη. Αποδυτηρια στου διαολου τη μανα στο κλειστο που απαγορευει τον ορισμο παιχνιδιων μπασκετ και βολλει. Φυσουνα που χωριζει την κερκιδα στα δυο και αποκλειει τις τουαλετες για τους φιλαθλους της Κοζανης. Πυροσβεστικες φωλιες με τσιμεντωμενες ή ακαλυπτες σωληνες χωρις μονωση που θα τιναξουν τον χειμωνα. Κι οσο για τα “δημοσιογραφικά”, εκει γελάμε. Αντι να πανηγυριζετε θα επρεπε να ντρεπεστε.

    • Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ του Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χάντ Μπωλ, Στίβου, Ενόργανης Γυμναστικής, Πάλης και όταν φιλοτιμηθούν να κάνουν το κολυμβητήριο η κολύμβηση. Ξεχάστε Κυριακές και Τετάρτες αγώνες η προπονήσεις στο ΔΑΚ Κοζάνης. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ που κατασκευάσατε.

  • Να πούμε βέβαια ότι πριν 42 χρόνια δεν ήταν η “Κοζάνη” αλλά ο “Ολυμπιακός Κοζάνης”. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι…

  • Θα πούμε επίσης ότι η προσπάθεια μονοπώλησης του ποδοσφαίρου της πόλης από το Σωματείο Φ.Σ.Κοζανη ως και η από πέρα κάθε λογική ευνοϊκή μεταχείριση του μειώνει και καταργει όλους εκείνους που παλεύουν για την ύπαρξη και πρόοδο του τόσα χρονια

    • Ναι εννοείται, μονοπώλιο και ευνοική μεταχείρηση η Κοζάνη που έφτασε να παίζει Α΄Τοπικό. Είναι η ομάδα της πόλης και σε όποιον αρέσει, σε ‘οποιον δεν αρέσει να πάει να δει αγώνα στο γήπεδο του χωριού του.

  • Για πια λύση έδωσε η δημοτική αρχή στις αθλητικές εγκαταστάσεις όταν επί χρόνια τώρα δεν λειτουργεί το κολυμβητήριο, όταν διώχνει από το κλειστό γυμναστήριο το μπασκετ, το βόλεϊ , το χάντ Μπωλ , όταν έχουν αγώνες η προπονήσεις Κυριακές η ακόμη και Τετάρτες όπως και τα τμήματα της Ενόργανης Γυμναστικής της πάλης, του στίβου και όταν φιλοτιμηθούν να κάνουν το κολυμβητήριο. Ένα άθλημα έγινε η θα γίνει η καταστροφή όλων των σωματείων της πόλης και θα πρέπει να το γνωρίζει η δημοτική αρχή ότι όλα αυτά τα αθλήματα είναι και ψηφοφόροι αυτής της πόλης.

  • Για ποιο λόγο δεν υπάρχει η ίδια ταχύτητα και για το κολυμβητήριο Κοζάνης που το έχετε γραμμένο για 6 χρόνια!!! Και η προηγούμενη αλλά και τωρινή δημοτική άρχει μας έχει φλομωσει στο ψέμα και την δικαιολογία!!! Επιτέλους σταματήστε να είστε ανίκανοι και δουλέψτε με στόχο και όχι μόνο για ρουσφετολογικές αναγκες.

  • Ο επενδυτής της Κοζάνης πλήρωσε κάτι για τα έργα στο Γήπεδο?

    Η ομάδα της Κηφισίας στην Αθήνα πλήρωσε από την τσέπη της όλα τα έργα στο Γήπεδο της Καισαριανής για παίξει στην Α Εθνικη.

    • Μπορεί και να συνεσφεραν οικονομικά οι επενδυτές, Δύο είναι, για να γίνουν γρήγορα τα έργα, αν και δεν είναι υποχρεωμένοι, το γήπεδο είναι δημοτικό. Ας αφήσουμε τις γκρίνιες και την μικροπολιτικη και να ευχηθούμε να πάει καλά η ομάδα μας, στη νέα εποχή τις Σούπερ λίγκας 2.

  • Όσοι είναι από την πολη και βοηθούν τις ομάδες της σε ποια κατηγορία κατατάσσονται από αυτόν που γράφει” να πάνενστο χωριό τους…..”
    Ποιοι τοσα χρόνια κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο μπορεί να μας πει,αν έχει και για το θέμα αυτό αποψη

  • Είναι εύκολο για το. Δήμο η τον ΟΑΠΝ,που διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα να πληροφορήσουν αναλυτικά πόσο κόστισαν οι εργασίες αυτές,αν από τις εργασίες αυτές βλάπτεται η λειτουργία και η χρήση του κλειστού ,αν η επαγγελματική ΠΑΕ πλήρωσε για τις εργασίες αυτές η όπως συνήθως συμβαίνει μουγκα στην στρουγκα

  • Καλά, δεν ντρέπεστε να καμαρώνετε για κάτι που επρεπε να υπάρχει έτσι κι αλλιώς; Γιατί με την ιδια ευκολία, οπως περιγράφετε, δεν κάνετε τόσα χρόνια και το κολυμβητήριο; δεν γνωρίζω αν οι παρεμβάσεις είναι οπως περιγράφονται στα παραπάνω σχόλια (αν είναι έτσι, ντροπή) και δεν δημοσιεύετε φωτογραφίες για να δούμε, οπότε σε αυτό που δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να πάρω θέση. Επίσης, ως πολίτης της Κοζάνης, θα ήθελα να ξέρω από πού προήλθαν τα χρήματα για τις όποιες παρεμβάσεις.

  • Εκεί στο δήμο, συνεχίζετε να νομίζετε ότι απευθύνεστε σε ηλιθίους… Το ότι πανηγυρίζετε για ενα “έργο” του ποδαριού, πληρωμένο από ιδιώτες πραγματικά με ξεπερνάει…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι