Περικλής Αλειφέρης στο kozan.gr: “Τρία πράγματα χρεώνει ο κόσμος στον κ. Κασαπίδη. Δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα χρηματοδοτικά προγράμματα. Τον τρόπο που διαχειρίστηκε τα προγράμματα την περίοδο της πανδημίας, δηλαδή τα περίφημα “40αρια”. Και το τελευταίο έχει να κάνει με τα φωτοβολταϊκά ότι, παρότι είχε αρκετές αρνητικές γνωμοδοτήσεις, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ένα τείχος μαζί με τους πολίτες απέναντι σε αυτά – Από την άλλη πλευρά ο κ. Αμανατίδης δε νομιμοποιείται να λέει ότι έχουμε μια Δ. Μακεδονία ανεργίας, υπανάπτυξης, φτώχειας κτλ. όταν ήταν 4 χρόνια βουλευτής” (Βίντεο)

23 Σεπτεμβρίου 2023
14:30

 

 

Στο kozan.gr μίλησε ο Περικλής Αλειφέρης (υπ. περιφερειακός σύμβουλος με την Γεωργία Ζεμπιλιάδου) στο πλαίσιο προσωπικής συνέντευξης ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

 

 

 

12 σχόλια

  • Από τις πιο σοβαρές υποψηφιότητες στις επερχόμενες αυτοδιοικητικες εκλογές. Με σοβαρές τοποθετήσεις και πολιτικό λόγο που δυστυχως λείπει από την προεκλογική περίοδο Αξίζει να εκλεγεί.

  • ο αμανατιδης αγαπητε περικλη ως βουλευτης ειχε την πιο πλουσια κοινοβουλευτικη δραση σε σχεση με τους υπολοιπους 3,γι αυτο και ο λαικισμος σου να εχει ορια

    • Πώς εξηγείται η αποτυχία του στις βουλευτικές εκλογές?
      Αφού όπως λες ήταν ο πιο δραστήριος βουλευτής της Π.Ε Κοζάνης.
      Μήπως υποτιμάς την κρίση των πολιτών της Κοζάνης?
      Δε νομίζω να μην έχουν πολιτική κρίση και να κινούνται στη σφαίρα της ασχετοσύνης και της εμπάθειας

  • Αλιφερη θα σου θυμισω και εγω με την σειρα μου τρια “πραγματα”για τα οποια εχασε το πασοκ τα παμπερς του κοσκωτα, τα δυο εκατομυρια δολλαρια του κουτσογιωργα και τις βαλιτσες της καιλη……ασε μας ρε Αλιφερη……

    • Όλα αυτά μπροστά στο φαγοπότι και στην κατασπατάληση των αρίστων του επιτελικού κράτους του Κούλη είναι μηδενικά.
      Να χαίρεστε τη νουδούλα σας.
      Και κάτι ακόμα,οι άριστοι μας οδηγούν αντί για λάδι να μαγειρεύουμε με λίγδα,όπως οι γιαγιάδες μας

  • Κύριε μου τις αποφάσεις δεν τις βγάζουν οι βουλευτές αλλά η κυβέρνηση
    Ο βουλευτής παρεμβαίνει στις επιτροπές που τις αξιολογούν και τις μελετούν
    Αν ο κάθε βουλευτής είχε και διαφορετική άποψη τότε θα επικρατούσε ζούγκλα.
    Ο κ.Αμανατίδης δεν πιστεύω να είχε αρνητική εισήγηση για το καλό της περιοχής του!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι