Χ. Κουζιάκης στην προσωπική συνέντευξή του στο kozan.gr: “Δυο παρατάξεις προσπαθούν να μας παρουσιάσουν ως η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Η περιχαράκωση που θέλουν να κάνουν κι ο περιορισμός μας σ’ ένα συγκεκριμένο ακροατήριο νομίζω πέφτει στο κενό. Υπάρχει κόσμος από κάθε κομματική αφετηρία που έρχεται και προσεγγίζει το συνδυασμό μας γεγονός που αποδεικνύει ότι η απήχησή μας είναι πολύ μεγαλύτερη από εκεί που θα ήθελαν κάποιοι να την παρουσιάσουν” (Bίντεο)

23 Σεπτεμβρίου 2023
18:49

 

Χ. Κουζιάκης στην προσωπική συνέντευξή του στο kozan.gr: “Δυο παρατάξεις προσπαθούν να μας παρουσιάσουν ως η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Η περιχαράκωση που θέλουν να κάνουν κι ο περιορισμός μας σ’ ένα συγκεκριμένο ακροατήριο νομίζω πέφτει στο κενό. Υπάρχει κόσμος από κάθε κομματική αφετηρία που έρχεται και προσεγγίζει το συνδυασμό μας γεγονός που αποδεικνύει ότι η απήχηση μας είναι πολύ μεγαλύτερη από εκεί που θα ήθελαν κάποιοι να την παρουσιάσουν”.

 

Μέσα σε 5 λεπτά ο Χ. Κουζιάκης στην προσωπική συνέντευξή του στο kozan.gr περιγράφει στο τι θα κάνει αν εκλεγεί Δήμαρχος Κοζάνης σε ό,τι αφορά τον αναπτυξιακό τομέα και την καθημερινότητα.

 

 

O Χ. Κουζιάκης στην προσωπική συνέντευξή του στο kozan.gr μιλά για την κατάσταση που έχει περιέλθει το “ΞΕΝΙΑ” και τι θα κάνει αν εκλεγεί Δήμαρχος Κοζάνη.

 

Ο Χ. Κουζιάκης στην προσωπική συνέντευξή του στο kozan.gr περιγράφει τι λέει σε κάποιον ψηφοφόρο της ΝΔ που πιστεύει, λανθασμένα, ότι ο συνδυασμός του ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ

 

 

Ο Χ. Κουζιάκης στην προσωπική συνέντευξή του στο kozan.gr λέει σε ποιον τομέα, κατά την άποψή του, απέτυχε πλήρως η Δημοτική Αρχή

 

28 σχόλια

  • Ο συνδυασμό σας κύριε Κουζιάκη δεν εκπροσωπείται από τον Σύριζα ,ο συνδυασμός του κυρίου Μαλούτα δεν εκπροσωπείται από το ΠΑΣΟΚ, οι συνδυασμοί των Κυρίων Κοκκαλιάρη και Καμπουρίδη ειναι ανεξάρτητοι, τελικά μόνο το ΚΚΕ έχει συνδυασμό που τον εκπροσωπεί στις δημοτικές εκλογές.
    Μην τα λέτε αυτά,βλάπτουν σοβαρά την κάλπη.Είστε και μηχανικός και μέλος του ΤΕΕ.

    • Ο συνδυασμός του κυρίου Κουζιάκη αποτελείται από μορφωμένους ενεργούς πολίτες που έχουν ένα σκοπό το καλό της πόλης. Άνθρωποι όπως ο Δημήτρης καγκελάρης πρώην γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ η Τάνια Βεντούλη ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος και ο Κώστας Μπιλιωνης εκλεγμένος στην τοπική κοινότητα του δήμου Κοζάνης δεν ανήκουν σε καμία κομματική παράταξη και επιθυμούν το καλό του τόπου.

      • Γιατί οι υπόλοιποι συνδυασμοί δεν έχουν αξιόλογους και μορφωμένους υποψηφίους.Τέλος το ότι κάποιος δεν είναι μέλος μιας κομματικής παράταξης δεν σημαίνει και ότι δεν τον εκφράζει.Δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι οι συγκεκριμένος υποψήφιοι δεν ασκουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις βουλευτικές εκλογές.Ερώτηση.

    • Για να μη δουλευόμαστε αναμεταξύ μας: ψηφίζεις Κουζιάκη, σου προκύπτει Ιωαννίδης. Κι από πίσω ο Τσικριτζής και οι Γερμανοί. Τι δεν κατάλαβες;

    • Ο Χαρης έχει τα πιστευω του αλλα δεν εχει ξυλινο λογο δεν εχει κομματικη πειθαρχεια σεβεται παν απ ολα την ιστορια της οικογενειας τους και της Σκρκας. Και ειναι και πολιτικά τίμιος διότι αν και έρχονταν όλα τα χρόνια τα προξενιά στην μήτηρ του Κατινα σωρηδον απο τόσα καλά κορίτσια του Δήμου ακόμα και απο αυτισσες εκ παγλου καλλονης αυτός ΄δεν σκέφθηκε υστεροβουλα να πάει να γινει γαμβρός π.χ στο Σοφουλάρ και να εχει ολα τα ποντιακα σόγια να ψηφιζουν με τα δυο τα χέρια αλλα προτίμησε να παντρευειτεί αλλοδαπή (Εκ Θεσσαλονίκης) και ακομα καρτεραει την προικα. Αυτος ειναι και ειμαι περήφανος που θα τον ψηφισω

  • Ας δούμε την αλήθεια και πράξουμε το σωστό. Ο Χάρης επέλεξε τους υποψήφιους με σκοπό να διοικήσει τον Δήμο Κοζάνης. Άραγε οι άλλοι συνδυασμοί αποτελούνται από μορφωμένα ικανά και νέα άτομα; Για παράδειγμα είναι δυνατόν να συγκριθεί ο συνδυασμός του Χαρη Κουζιακη με το συνδυασμό Μαλούτα τον Μαγγιριδη τον Φλώρο τον Κιτίδη τον Αλεξανδρίδη και τους υπόλοιπους;

  • Είδα όλους τους συνδυασμούς. Οι περισσότεροι επέλεξαν υποψήφιους με υποκειμενικά και όχι αντικειμενικά κριτήρια. Γνωρίζω τον Χάρη από την περίοδο που εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός. Παρατηρώ ότι έφτιαξε ένα ψηφοδέλτιο με ανθρώπους ικανούς για να αναλάβουν από την επόμενη μέρα τη διοίκηση του δήμου Κοζάνης. Αν και ανήκω στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας θα ψηφίσω τον Χάρη Κουζιακη.

    • Ε αφού δεν είναι και ΣΥΡΙΖΑ μπορείς άνετα να τον ψηφίσεις.Αφου είναι πια τόσο πετυχημένος και αφού ανήκεις και συ στην ΝΔ άνετα μπορείς να κάνεις ο,τι θέλεις.

  • Μακάρι ο κόσμος της Κοζάνης να ψηφίσει με καρδιά και λογική και να βγάλει τόν σωστο Δήμαρχο Γιατί η προηγούμενη αρχη διελυσε την πολη

  • Ψηφιζω απο το 81 ΠΑΣΟΚ,τωρα θα ψηφισω Κουζιακη,γιατι η σημερινη δημοτικη αρχη εκανε την πολη τελευταια στην Ελλαδα.48η στις 48 η καλυτερα πρωτη απο το τελος.Γιατι να ψηφισω Ενοτητα;

  • Προσιτός ευγενικός μορφωμένος αποτελεσματικός. Αυτός είναι ο Χάρης Κουζιακης.

  • Δυστυχώς η αλήθεια είναι πάντα σκληρή και πικρή
    Μπορεί ο κ.Κουζιακης να είναι εξαίρετος σαν άνθρωπος ,αλλά νομίζω κανείς από τους υποψηφίους για δήμαρχος με τις παρατάξεις τους δεν έχει τα απαιτούμενα αυτή τη στιγμή προσόντα και δεν είναι από αυτούς που χρειάζεται η πόλη σήμερα για να κάνει την επανάκαμψη της
    Η πόλη αργοπεθαίνει με συγκεκριμένες ευθύνες των παρατάξεων που την διοικησαν και είναι βέβαιο ότι και μετά τις εκλογές οποιοι και αν είναι οι νικητες ο κατήφορος δεν θα σταματήσει γιατι η πόλη χρειάζεται “ανάσταση” με τομές και κοστος

    • Ο 40αρης διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός με εμπειρία σε τεχνικά έργα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα…αν δεν είναι ικανός ποιός είναι;

      Αυτός που θεωρεί ότι δεν είναι απαραίτητο το πτυχίο ή ο χημικός δημόσιος υπάλληλος ο οποίος είναι στον δήμο από το 1990?

    • Επομένως εσείς δε θα ψηφίσετε κανένα στις εκλογές γιατί τους θεωρείτε ότι ακατάλληλους; Δηλαδή κανένας από τους 900 υποψηφίους όλων των συνδυασμών δεν είναι κατάλληλος κατά τη γνώμη σας να προσφέρει στην πόλη; Γιατί δεν είναι μόνος του ο κάθε επικεφαλής έχει ομάδα για να συμπληρώνουν ο ένας τα Λένα του άλλου

  • Ελπίζω να αλλάξει επιτέλους αυτή η καταστροφική δημαρχεία του κ. Μαλούτα. Δεν αντέχει άλλο η Κοζάνη. Πάμε καθε μέρα πίσω.

  • Οι αγιογραφίες που προσπαθούν πολλοί εδώ, είναι για τις εκκλησίες, όχι για τον συγκεκριμένο συνδιασμό. Επικαλείστε δυο τρία ονόματα από άλλους πολιτικούς χώρους αλλά το dna του συνδυασμού ειναι Σύριζα. Γιατί ντρέπεστε να το πείτε?

  • Ο συνδιασμός Κοζάνη τόπος να ζεις για όσους θέλουν να έχουν άποψη θα πρέπει να δουν το ψηφοδέλτιο το οποίο απαρτίζεται από ανθρώπους όλων των πολιτικών παρατάξεων που ενώνονται σε μια κοινή συμπόρευση για το καλό του τόπου.
    Άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι για το τοπικό γίγνεσθαι, με άποψη και μόρφωση. Ικανοί να αφουγκρασθουν τα προβλήματα και τις ανάγκες της πολυπαθης περιοχής μας και όχι άτομα που αποβλέπουν σε προσωπικές προσδοκίες.

    • Με συγκίνησες σε λίγο θα με πάρουν τα ζουμιά,αλλά ψήφο από μένα δεν θα πάρεις γιατί δεν με πείθεις ειδικά αυτό με τους υποψηφίους που δεν αποβλέπουν σε προσωπικές προσδοκίες ειναι για αφελείς.

      • Ο συνδυασμός του Κουζιακη έχει αρχές και αξίες φίλε. Δύο πρώην δήμαρχοι σε όλη την Ελλάδα είναι εκ νέου υποψήφιοι ως δημοτικοί σύμβουλοι και όχι ως δήμαρχοι. Ο Λευτέρης Ιωαννίδης και ο Γιάννης Μπουτάρης. Τα υπόλοιπα που λες δεν θα ήθελα να τη χαρακτηρίσω για να μην προσβάλλω. Καλό βράδυ Κυριακής και σου εύχομαι να ψηφίσεις σωστά στις 8 του Οκτώβρη για να βάλουμε το λιθαράκι μας στην αλλαγή πορείας.

  • Σας γραφω τα αποτελεσματα των δημοτικων εκλογων στις 8 του Οκτωβρη 2023
    Μαλουτας πανω απο 50%
    Κουζιακης 20% με 25%
    Κοκκαλιαρης 17% με 22%
    ΚΚΕ Κουζιακη 4% με 5%
    Καμπουριδης 2% με τα ζορια

    τα υπολοιπα ειναι να ειχαμε να λεγαμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι