Σε Πολύμυλο, Καπνοχώρι, Νέα Καρδιά και Κοίλα ο συνδυασμός «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» με επικεφαλής τον Χάρη Κουζιάκη

23 Σεπτεμβρίου 2023
17:56

 

 

Τα χωριά Πολύμυλο και Καπνοχώρι επισκέφτηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Χάρης Κουζιάκης συνοδευόμενος από μέλη της δημοτικής κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις».

Κατά την επίσκεψή του αυτή, ο κ. Κουζιάκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον τόπο τους. Ο κ. Κουζιάκης εισέπραξε την αγωνία των κατοίκων για την ερημοποίηση του τόπου. Ο κ. Κουζιάκης ανέπτυξε τις προτάσεις της δημοτικής κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» για παρεμβάσεις με στόχο την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της ευρύτερης περιοχής και τη σημασία που έχει για τον ίδιο και την παράταξη του η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των τοπικών κοινοτήτων.

Η περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης Χάρη Κουζιάκη και μελών του συνδυασμού «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» συνεχίστηκε με επισκέψεις στους οικισμούς Νέας Καρδιάς και Κοίλων. Ο κ. Κουζιάκης συνομίλησε με τους κατοίκους των δύο οικισμών, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και η παράταξη του ως Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε ζήτημα που αφορά τους δημότες του Δήμου Κοζάνης χωρίς να επικαλείται τα άλλοθι περί αρμοδιοτήτων ή όχι του Δήμου. Απαντώντας στην αγωνία των κατοίκων για το υψηλό κόστος θέρμανσης ο κ. Κουζιάκης τόνισε τη σημασία της διεκδίκησης ισχυρών ανταποδοτικών από τις Επενδύσεις ΑΠΕ και την αξιοποίηση αυτών προς την κατεύθυνση  της σταδιακής απεξάρτησης από ορυκτά καύσιμα και αντικατάστασης της απαραίτητης ενέργειας από ΑΠΕ.

Δείτε το βίντεο στο παρακάτω link:  https://fb.watch/neIGDFmbhs/ από τη σελίδα της Δημοτικής Κίνησης στο facebook

Κοζάνη 23/09/2022

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

                

17 σχόλια

  • Η γενιά των σαραντάρηδων αναλαμβάνει πλέον από ότι φαίνεται τη διοίκηση του δήμου Κοζάνης. Ενεργοί πολίτες με μόρφωση γνώση και όραμα είναι αυτή που θα πάρουν στα χέρια τους την τύχη αυτού του δήμου για να αφήσουμε πίσω τη στασιμότητα σε συνδυασμό με την ανικανότητα.

  • <>.
    Από τις δηλώσεις σας κύριε Κουζιάκη συμπεραίνω ότι δεν είστε κατά των ΑΠΕ. Τότε προς τι όλη αυτή η αντιπαράθεση της κίνησης <> από την οποία και προέρχεστε για τις ΑΠΕ με τις πρώην Δημοτικές παρατάξεις των κυρίων Μαλούτα,Σημανδράκου,Μιχαηλίδη;

    • Δημοτικές εκτάσεις 12.000 στρεμμάτων παραχωρήθηκαν με ευτελές τίμημα. Λόγω της ύπαρξης δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας η περιοχή μας είναι κατάλληλη για δημιουργία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Οι ιδιώτες στην ίδια περιοχή που ο Δήμος νοικιάζει 25 ευρώ ανά στρέμμα νοικιάζουν με 200 ευρώ ανά στρέμμα. Αυτό από μόνο του δημιουργεί εύλογους προβληματισμός για τη λογική του τόσο χαμηλού τιμήματος. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την παραδοχή αιρετών του δήμου Κοζάνης ότι συμμετείχαν αυτοί και στενοί συγγενείς τους σε επενδύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην περιοχή. Είναι δυνατόν τελικά να υπερασπίζονται τα συμφέροντα του δήμου Κοζάνης αυτή οι οποίοι συνεργάζονται επιχειρηματικά με τις εταιρείες που νοικιάζουν τα ακίνητα του δήμου;

      • Δηλαδή μας λέτε αν ο κύριος Κουζιάκης θα ειναι ο νέος Δήμαρχος δεν θα παραχωρεί Δημοτικές εκτάσεις για ΑΠΕ;Θα ήθελα πολύ να το δώ.

  • ο κ. Κουζιάκης τόνισε τη σημασία της διεκδίκησης ισχυρών ανταποδοτικών από τις Επενδύσεις ΑΠΕ και την αξιοποίηση αυτών προς την κατεύθυνση της σταδιακής απεξάρτησης από ορυκτά καύσιμα και αντικατάστασης της απαραίτητης ενέργειας από ΑΠΕ.

      • Το δηπεθε
        Για δύο χρόνια δεν είχαμε καλλιτεχνικό διευθυντή με ευθύνη Μαλούτα γιατί φυσικά τη θέση την είχε υποσχεθεί σε ένα φίλο του
        Το νέο νοσοκομείο που δεν έγινε ποτέ
        Το ΣΒΑΚ που δεν έγινε ποτέ
        Η ανάπλαση της περιοχής του σιδηροδρομικού σταθμού που δεν έγινε ποτέ
        Η μη αξιοποίηση του αεροδρομίου Κοζάνης με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί η Εγνατία aviation
        Το ζευγάρολιβαδο στο Δρέπανο
        Ο εμπαιγμός των κατοίκων της ακρινής
        Η δήλωση του δημάρχου ότι η Ποντοκώμη δεν υπάρχει
        Το χάος με τους πυλώνες τη νέα Ποντοκώμη
        Η απουσία έργων στη Νέα Ποντοκώμη
        Το κλειστό κολυμβητήριο που θα άνοιγε σε τρεις μήνες
        Η άνοδος της ομάδας της Κοζάνης γιορτάστηκε πριν δύο χρόνια με ανοιχτό το δημαρχείο της Κοζάνης και σαμπάνιες… Τότε φυσικά τελικά δεν ανέβηκε η ομάδα αλλά εμείς στις γιορτές της κάναμε!
        Τώρα λοιπόν που φτάσαμε στη σούπερ λιγκ 2 και περιμέναμε τον πρώτο αγώνα… Τελικά δεν ήταν έτοιμο το γήπεδο ενώ για το αντίθετο διαβεβαίωναν οι συνεργάτες του Μαλούντα. Όταν σε θέσεις ευθύνης βαζεις τον ανιψιό σου δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει τίποτα σωστά.

        • Ενώ ο κύριος Κουζιάκης θα δώσει λύσεις σε όλα αυτά και σε θέσεις ευθύνης θα εφαρμόσει αξιοκρατία.Ειδικά με τους υποψηφίους που έχει.Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις.Γελάσαμε.

          • Καλά θα κάνετε να γελάσετε σήμερα γιατί τα γέλια θα κοπούν μετά την 8η Οκτωβρίου 😀😀😀😀😀😀😀

  • Παντως να θυμηθουμε την προηγούμενη τετραετία που σε πολλα θέματα ο κ. Κουζιακης και η παραταξη του αντι να επιλέξει τον δρομο της αντιπολίτευσης σ αυτα που ελεγε ο Μαλουτας, επέλεξε τον δρομο της αποχης. Για παραδειγμα στο ζητημα του ΔΗΠΕΘΕ δεν πηρε θεση σε κανενα σπο τα ζητηματα που προέκυψαν. Απειχε απο τις ψηφοφοριες. Αυτη ηταν η σταση που επελεξε δυστυχως.

  • Καλησπέρα.
    Εμείς που συμμετείχαμε στο ΔΣ ξέρουμε τι έκανε ο Κουζιακης. Ο Χάρης Κουζιακης και η Τάνια Βεντουλη έβαλαν ψηλά τον πήχη στη διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ. Θέσπισαν αξιοκρατικά κριτήρια τα οποία προσπαθούσε επί 2 χρόνια να καταργήσει ο Μαλουτας… λέγοντας ότι το υπουργείο πολιτισμού κάνει λάθος. Προσπαθώντας με κάθε τρόπο να διορίσει κάποιον που δεν πληροί τα προσόντα.
    Όλοι εδώ ζούμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι