Επίσκεψη στα γραφεία του Κέντρου Υγείας Κοζάνης (πρώην Ι.Κ.Α.) και συνάντηση με τον Όμιλο Δικυκλιστών

23 Σεπτεμβρίου 2023
21:10

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» Χάρης Κουζιάκης συνοδευόμενος από υποψηφίους/ες δημοτικούς συμβούλους όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την Διευθύντρια του ΠΕΔΥ Κοζάνης Ευθυμία Σαββίδου, για τη λειτουργία του, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο κ. Κουζιάκης εξήρε το έργο του ιατρικού προσωπικού και των υπαλλήλων του Κέντρου που υπερβάλλουν εαυτό προκειμένου να επιτελέσουν το λειτούργημά τους, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που ο χώρος της υγείας έχει δεχθεί τεράστιες πιέσεις. Ο Χάρης Κουζιάκης σημείωσε, ότι ένα ενισχυμένο Δημόσιο Σύστημα Υγείας αποτελεί πυλώνα κοινωνικής δικαιοσύνης και ότι η δημοτική κίνηση «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» διεκδικεί μεταξύ άλλων για την υγεία ένα Ολοκληρωμένο Περιφερειακό Χωροταξικό Σχεδιασμό για την υγεία που θα εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου παροχές υγείας σε όλους τους πολίτες και θα αξιοποιεί το ανθρώπινο δυναμικό και τις υφιστάμενες υποδομές με ενίσχυσή τους.

Το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση  μεταξύ του Δ.Σ. του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης και της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» με επικεφαλής τον Χάρη Κουζιάκη.

Κατά την τοποθέτηση τους, οι εκπρόσωποι του ομίλου, παρέθεσαν μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, με μεγαλύτερη αυτή της έλλειψης μιας σύγχρονης πίστας  MotoCross, αλλά κατέθεσαν και τις δικές τους προτάσεις για εκδηλώσεις. Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης κ. Χάρης Κουζιάκης  εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη δράση του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης αλλά και τις προτάσεις τους  και διαβεβαίωσε για την ανάπτυξη μελλοντικής συνεργασίας στην κατεύθυνση ανάπτυξης του εναλλακτικού τουρισμού και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Δείτε το βίντεο στο παρακάτω link:  https://fb.watch/neIGDFmbhs/

Κοζάνη 23/09/2022

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

 

7 σχόλια

  • Ο Κουζιακης είναι νέος, ζεί και εργάζεται στην πόλη. Αφουγκράζεται καθημερινά τα προβλήματα της κοινωνίας και αγωνιά να δώσει λύσεις και να βοηθήσει. Το ενδιαφέρον του είναι πραγματικό και όχι ψηφοθηρικό. Ευχαριστούμε που μας τίμησες με την επίσκεψή σου.

    • Κάθε τέσσερα χρόνια θυμούνται υπηρεσίες,συλλόγους σωματεία.Μετά ούτε οι Νικολούλη δεν τους βρίσκει.Τι κάνει η ψήφος.

    • Συμφωνώ ρε φίλε από το 1992 μαλούτας τάζει τάζει τάζει και δεν έκανε τίποτα… Το vice κατέταξε την Κοζάνη 48η μεταξύ 48 πόλεων στην Ελλάδα.. και εμείς θα ψηφίσουμε το δήμαρχο που είναι υπεύθυνος για αυτό; Μαλούτας τέλος.

  • Η ομάδα του Κουζιακη με τη γιατρό κυρία Τολικα που υπηρετεί στο Μαματσιο έχει τη γνώση και την εμπειρία σε θέματα υγείας.

    Ο Μαλούτσς είχε δύο γιατρούς ο Βασιλακόπουλος ήταν στη Ζάκυνθο κάτοικος Ζακύνθου. Ο Τάσος Σιδηράς είναι εδώ και 10 χρόνια στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο Αθηνών και κάτοικος Αθηνών.

    Αυτό είναι το δήθεν ενδιαφέρον για την υγεία με ποιους;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι