kozan.gr: Τίνα Κουζιάκη (Υπ. Δήμαρχος Κοζάνης): “Η Δημοτική Αρχή σε ό,τι αφορά την υπεράσπιση και την ικανοποίηση των αναγκών του τόπου πήρε μηδέν – Ήταν το “καλό παιδί” της αντιλαϊκής κυβέρνησης – Όλο το προηγούμενο διάστημα ήμασταν η φωνή των κατοίκων της Καλαμιάς, των φοιτητών, των ανθρώπων που δε συμβιβάστηκαν με τα δίμηνα και τα εξάμηνα, των καθαριστριών στα νοσοκομεία κ.α.” – Πως κρίνει τους συνδυασμούς του Χ. Κουζιάκη, του Γ. Κοκκαλιάρη & του Σ. Καμπουρίδη – Γιατί ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν έχει να περιμένει τίποτα ο κόσμος από τα προγράμματά τους, ενώ για ποιον συνδυασμό λέει ότι φιλοξενεί μέχρι κι ακροδεξιά στοιχεία (Βίντεο)

24 Σεπτεμβρίου 2023
18:55

Η Τίνα Κουζιάκη υποψήφια Δήμαρχος Κοζάνης με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης μίλησε στο kozan.gr σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με αφορμή τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Πως κρίνει τους συνδυασμούς του Χ. Κουζιάκη, Γ. Κοκκαλιάρη & Σ. Καμπουρίδη – Γιατί ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν έχει να περιμένει τίποτα ο κόσμος από τα προγράμματά τους, ενώ για ποιον συνδυασμό λέει ότι φιλοξενεί μέχρι κι ακροδεξιά στοιχεία

 

 

 

9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.