kozan.gr: Την ήττα, εντός έδρας, με σκορ 1-2, γνώρισε στην πρεμιέρα για το το πρωτάθλημα της SL2 η ομάδα της Κοζάνης απέναντι στον Αιολικό Μυτιλήνης (Φωτογραφίες)

24 Σεπτεμβρίου 2023
18:35
Την ήττα, εντός έδρας, με σκορ 1-2, γνώρισε στην πρεμιέρα για το πρωτάθλημα της SL2 η ομάδα της Κοζάνης απέναντι στον Αιολικό Μυτιλήνης.
Ημίχρονο 0-0
Στο 53′ ακυρώθηκε γκολ της Κοζάνης με τον Καλλέργη ως οφσάιντ σε μία φάση που η Κοζάνη διαμαρτυρήθηκε.
73′ 0-1 με ωραίο γωνιακό σουτ του Ζάκαριτς έξω από την περιοχή
86′ 1-1 με κεφαλιά του Σουλιώτη από φάουλ του Σιατραβάνη
94′ 1-2 με κεφαλιά του Ιωάννου

12 σχόλια

  • Δεν ειναι Γ Εθνικη να τρώς ψαράκια στο Πέλαγος με τα φιλαράκια.
    Εδω δεν ειναι ΔΑΚ για να κάνεις μπαλωματα την νύχτα Χρειάζεται οργάνωση, προπόνηση, έμπειρους ανθρώπους και γνωστες της κατηγορίας και του επαγγελματικου ποδοσφαίρου, και σκλήρη δουλειά για να μπορέσεις να σταθείς. Μην ξεχναμε οτι η ομαδα ειχε τα προηγουενα χρονια ειδικους αναλυτας που δεν ξερω εαν ειναι φετος και τι δουλεια εχουν κανει. Αμφιβάλλω Η αντίπαλη ομάδα διάβασε όλο το καλοκαίρι και ήρθε πανετοιμη.
    Ας ελπισουμε οτι θα βάλλουν εγκαιρα μυαλό.

  • Το ανακαινισμένο στάδιο το στολίδι της πόλης θα φταίει για την ήττα. Έπεται συνέχεια στην κατρακύλα της ομάδας και της πόλης της κοζάνης ταυτόχρονα.

  • Όχι πανικός και καστροφολογια,αλλά όχι και τόσο μεγάλα λόγια και κομπασμος από μια εμφάνιση η μία επιτυχία,που μπορεί να ήρθε και τυχαια
    Χρειάζεται υπομονή,επιμονή και προ παντός πολλή και μεγάλη προσπάθεια
    Δουλειά και μόνο δουλειά,υπομονή και όχι λογια
    Απαντήστε απλά και μόνο τι φταίει και το ποδόσφαιρο της πόλης έμεινε τόσα χρόνια πίσω και είναι ανύπαρκτο
    Διώξτε τους καλοθελητες και τους αυλοκόλακες που μόνο παίρνουν και τίποτα δεν δινουν

  • Γραφτηκε ότι η Κοζάνη θεωρεί ότι το δεύτερο γκολ δεν μπήκε μεσα στα δίχτυα αλλά έξω απο αυτά
    Αν αυτό αληθεύει φταίει η βιαστική αλλαγή των δοκαριών γιατί το συνεργείο,έσχισε τα δίκτυα και δεν τα έδεσε καλά,ο δε επόπτης δεν το αντιληφθηκε

  • Τι πραγμα ειναι αυτο, ακομα δεν ξεκινησε το πρωταθλημα και αρχισανε οι γκρινιες! Και οι ηττες μςσα στο [ρογραμμα ειναι! Το ταμειο θα γινει στο τελος! Ψυχραινια

  • Χωρίς να είναι έτοιμο το γήπεδο θέλουν και νίκη από τον πρώτο αγώνα με τον Ηρακλή έπρεπε να τιμωρηθεί όλα τελευταία στιγμή θυμήθηκαν να κάνουν όλο το καλοκαίρι τι έκαναν που ήταν πίσω στην Γ εθνική.

  • Ο Μαλουτας κοιμάται αλλά η πόλη κι οι Κοζανίτες θυμούνται την ανυπαρξία και απραξία του και θα τον τιμωρήσουν και δε θ αργήσουν γιατί έμειναν 13+1…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.