Οι επισκέψεις του Γιάννη Κοκκαλιάρη στα χωριά του Δήμου Κοζάνης: Κερασιά και Χρώμιο

24 Σεπτεμβρίου 2023
18:20
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης, συνεχίζει τις επισκέψεις του στα χωριά της περιοχής με σκοπό να ακούσει τους κατοίκους και να ενημερωθεί για τις ανάγκες τους. Ανάμεσα στις πρόσφατες επισκέψεις του, ξεχωρίζουν οι επισκέψεις στην Κερασιά και στο Χρώμιο.

Στην Κερασιά, ο Γιάννης Κοκκαλιάρης συναντήθηκε με τους κατοίκους και συζήτησε μαζί τους για τα θέματα που τους απασχολούν. Άκουσε προσεκτικά τις ανησυχίες τους και δέσμευσε τον εαυτό του για την επίλυση των προβλημάτων που ανέφεραν.

Ακόμα πιο σημαντική ήταν η επίσκεψή του στο Χρώμιο, το πιο απομακρυσμένο χωριό του Δήμου. Εκεί, συνάντησε μια κοινότητα που εδώ και πολύ καιρό αισθάνεται παραμελημένη. Ο Γιάννης Κοκκαλιάρης δεν μόνο άκουσε τις ανάγκες των κατοίκων του Χρωμίου αλλά και υποσχέθηκε να εργαστεί για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και την ανάπτυξη της περιοχής.

Με αυτές τις επισκέψεις, ο Γιάννης Κοκκαλιάρης επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του για την υποστήριξη όλων των κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης και τη δημιουργία ενός δίκαιου και ισότιμου περιβάλλοντος για όλους.

Ένα σχόλιο

  • Γιάννη δεν είσαι υποψήφιος σε πολιτιστικό σύλλογο,,,για δήμαρχος είσαι ναουμε..!!!
    Τι απόψεις έχεις για τα χωριά ρε πάτε καλά τι αρλουμπες είναι αυτές!?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.