Σχόλιο αναγνώστη: Φωτισμός των οδών στην Παναγία Φανερωμένη – παιδική χαρά κλπ. είναι ανύπαρκτος

24 Σεπτεμβρίου 2023
20:54

 

Εδώ και μέρες ο φωτισμός των οδών στην Παναγία Φανερωμένη – παιδική χαρά κλπ. είναι ανύπαρκτη. Οι αρμόδιοι ας φροντίσουν για την αποκατάσταση του.

11 σχόλια

  • Και στην Γαλιλαίου (Παναγία φανερομενη) μερικές μέρες δεν ανάβει καθόλου όλο το βράδυ… Το πάει για βλάβη καλό είναι να το δούνε.

  • Τωρα το ειδες που εχουμε εκλογες;τρεχουμε δεν εχουμε χρονο για λεπτομερειες.Ετσι ειναι ολη η πολη, εκτος απο την Π.Μελα.

    • Ε βάλε και τα άπειρα αδέσποτα βάλε και τα οικοπεδα-αλσυλια λόγω ακουρευτων (όπως στην Ελάτη Ζήνωνα 17) δεν έχουν άδικο που την περιοχή την αποκαλούν χωριο

      • Πραγματικά άπειρα αδέσποτα, φίλε, δεν έχεις άδικο. Έχουν γίνει πιο πολλά κι απ’ τους ανθρώπους! Κατά τα άλλα, αυτό θεωρείται φιλοζωία (το να τα παρατάει κανείς)!

  • Το ίδιο συμβαίνει και από την άλλη μεριά στην οδό Μακρυγιάννη. Θεοσκότεινα, τα δέντρα κρύβουν το θαμπό πορτοκαλί φως σε όλο το μήκος του δρόμου.

  • Εδώ και χρόνια όχι τώρα. Τα δέντρα σκιαζουν όλο τον κεντρικό δρόμο και τον ελάχιστο φωτισμό από εκκλησία και κάτω την νύχτα δεν ξεχωρίζεις τίποτα και αρκούδα να είναι μέσα στην μέση του δρόμου πρέπει να είσαι στα δύο μέτρα για να την ξεχωρίσεις. Φαντάσου πεζός.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.