ΕΙΚΌΝΕΣ ΘΛΙΨΗΣ από την Μεθοριακή ΕΛΛΑΔΑ-Κορέστεια και Πρέσπες! (Άρθρο του Γιάννη Στρατάκη)

24 Σεπτεμβρίου 2023
23:26
Αυτές τις εικόνες συναντήσαμε επισκεπτόμενοι τις μέρες αυτές τα Κορέστεια και τις Πρέσπες (Με σειρα οι φώτο): Νο1,2)Η είσοδος προς το Χωριό Κώτας (χωρίς λόγια). Νο 3)Το σπίτι του Καπετάν Κώτα πληγωμένο από τους σεισμούς, μετά 2 χρόνια σχεδόν περιμένει την αποκατάστασή του. Νο4) Η εικόνα του δρόμου προς Κρυσταλλοπηγή. Νο5) Ο δρόμος προς Πράσινο, 500 μ περίπου, φθαρμένος-κακοτράχαλος τσιμεντόδρομος και ας τον ανεβοκατεβαίνουν οι λιγοστοί κάτοικοι και τα απορριμματοφόρα του Δήμου. Νο5) Η συνοριακή διάβαση του ΛΑΙΜΟΎ σε πλήρη απραξία και εγκατάλειψη!
Αν συμπληρώσουμε και την κατολίσθηση στην Εθνική Οδό Φλώρινα-Βίγλα-Πρέσπες, που καμία εργασία δεν ξεκίνησε για την αποκατάστασή της μετά τρεις μήνες, την κατάσταση του οδοστρώματος από Πισοδέρι μεχρι Ανταρτικό,την ακύρωση της Σήραγγας στο Περβάλι, η εικόνα γίνεται καταθλιπτική!
Αυτή είναι η κατάσταση της Ελλάδας της μεθορίου με σχεδόν ανύπαρκτη πληροφοριακή οδική σήμανση.
Κατά τ’ άλλα επενδύουμε και στην Τουριστική μας ανάπτυξη !

Ένα σχόλιο

  • Και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου ο νυν περιφερεάρχεις θα αντικρίσει εικόνες θλίψης στα τελικά αποτελέσματα τον εκλογών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.