kozan.gr: Tελικά ανεπίσημα αποτελέσματα στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης

24 Σεπτεμβρίου 2023
23:32

Tελικά ανεπίσημα αποτελέσματα στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης

KAΣEΛAKHΣ 1016

AXTΣIOΓΛOY 797

6 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στον Στέφανο για την νίκη….και φυσικα συγχαρητήρια και στην Εφη για το καλό ποσοστο που πήρε. Ας ελπίσουμε οτι ο Κασελακης θα ειναι αυτος που θα μας απαλλαξει απ την λαιλαπα της δεξιας που μας ισοπεδωσε τα τελευταια 4,5 χρονια.

    Οι υπολοιποι με τα ρατσιστικα και πικροχολα σχολια που γραφουν και λενε κατα καιρους απλα ξυδι!

    • Kοίτα δεν είναι θέμα ρατσισμού. Οι υπόλοιποι είναι 10 εκατομμύρια και η συντριπτική πλειοψηφία καταλαβαίνει ότι ο τύπος δεν το έχει χαμπάρι. Η αρνητική ψήφος σε αυτόν είναι 10πλάσια από ότι στην Αχτσιόγλου λόγω έλλειψης χαμπαριού, όχι τίποτα άλλο. Έγινε λαθάκι, θα δεις. Στις Ευρωεκλογές λίγο πάνω και στις εθνικές 15% ανεξαρτήτως του αν ο Κούλης απλώς βάλει φωτιά στο σύμπαν.

  • Και θα ήταν μεγαλυτερη η συμμετοχή , πιθανόν και η διαφορα αν δεν αφαιρούνταν από τους εκλογικούς καταλόγους αρκετοί που είχαμε ψηφίσει για την εκλογή ως προέδρου του μεγάλου ηγέτη ΑΛΕΞΗ Τσίπρα.!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.