And the Winner is “Φάρμα Μόσχου” στην Καστοριά

25 Σεπτεμβρίου 2023
15:29
And the Winner is …..💥
🏆Tο Ευρωπαϊκό Βραβείο καλύτερου άνδρα Bιοκαλλιεργητή απονέμεται στον Thomas Moschos Θωμά Μόσχο από την Ελλάδα, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του διαθέτει την καθετοποιημένη βιολογική κτηνοτροφική και τυροκομική μονάδα “Φάρμα Μόσχου” στην Καστοριά! ✅Εφαρμόζει καινοτόμους μεθόδους για κυκλικότητα και βελτίωση του εδάφους, οι οποίες οδηγούν σε υψηλότερη περιεκτικότητα του εδάφους σε οργανική ύλη και σε υψηλότερες αποδόσεις.
🧑‍💼👩‍💼Η Επιτροπή παρουσίασε τους 8 νικητές και νικήτριες των φετινών Βιολογικών Βραβείων , τα οποία δίνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά επ’ ευκαιρία της Ημέρας Βιολογικής Παραγωγής της ΕΕ
♻️🔥Φέτος ελήφθησαν περίπου 100 αιτήσεις από όλη την ΕΕ. Δίνονται βραβεία σε 7 κατηγορίες και 8 ατομικά βραβεία σε αναγνώριση εξαιρετικών, καινοτόμων, βιώσιμων έργων που εμπνέουν και παράγουν πραγματική προστιθέμενη αξία για τη βιολογική παραγωγή και κατανάλωση.
👩‍🔧🧑‍🔧Οι νικητές στις υπόλοιπες κατηγορίες είναι οι εξής:
· 👩‍🦰Καλύτερη βιοκαλλιεργήτρια: Clara Benito Pacheco, Ισπανία.
· 🏡Καλύτερη βιολογική περιφέρεια: Μπούργκενλαντ, Αυστρία
· ⛳️ Καλύτερη βιολογικη πόλη: Βιέννη, Αυστρία
· 🍏Καλύτερη βιολογική περιοχή: Idanha-a-Nova, Πορτογαλία
· 🙋‍♂️Καλύτερη μικρομεσαία επιχείρηση μεταποίησης βιολογικών τροφίμων: Merry Mill, Ιρλανδία
· 📶Καλύτερος λιανέμπορος βιολογικών: Gut Wulksfelde, Γερμανία
· 🍽Καλύτερο βιολογικό εστιατόριο / υπηρεσίες εστίασης: Luftburg – Kolarik im Prater, Αυστρία.
🎯🥇🏅🏵Τα βραβεία δίνονται από κοινού από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, την COPA-COGECA and την IFOAM Organics Europe, με τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου. Θερμά συγχαρητήρια Thomas Moschos!

2 σχόλια

  • Γιατί δεν γράφεται ότι είναι υποψήφιος με τη Ζεμπιλιαδου ; Εάν ήταν άλλου συγκεκριμένα θα είχατε παράλληλα αλλά 5 θέματα για το παιδί . Συγχαρητήρια κ. Μόσχο !

    • Ο ανθρωπος βραβευτηκε για την επαγγελματική του ιδιότητα ως αγρότης και βιοκαλλιεργητής. Δεν ενδιαφέρει κανεναν στην Ευρώπη η υποψηφιότητά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτα μόνο στην Ελλάδα πακετάρονται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.