Περιοδεία, σε Λευκόβρυση, Αιανή και Ποντοκώμη, πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο ο συνδυασμός «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» με επικεφαλής τον Χάρη Κουζιάκη

25 Σεπτεμβρίου 2023
15:23

Την Λευκόβρυση και την Αιανή επισκέφτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Χάρης Κουζιάκης συνοδευόμενος από μέλη της δημοτικής κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις»

Στη Λευκόβρυση, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας, ο κ. Κουζιάκης μίλησε με κατοίκους  για τα προβλήματα του οικισμού. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα ζητήματα βασικών υποδομών πολιτικής προστασίας αλλά και της απλής  καθημερινότητας, που παραμένουν άλυτα.

Η περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης Χάρη Κουζιάκη και μελών του συνδυασμού «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» συνεχίστηκε με επίσκεψη στην Αιανή, που αποτελεί την ιστορική έδρα του Δήμου Κοζάνης. Αρχικά παρακολούθησαν τις ομιλίες με κεντρικό θέμα το κρασί στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αιανής, ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκαν  στην έκθεση ζωγραφικής του πρώτου φωτογράφου της Αιανής, Ζήση Γκαλγκουράνα.

Κατά την επίσκεψή τους ο κ. Κουζιάκης και τα μέλη του συνδυασμού «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» συζήτησαν με τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής, όπως και με περιοίκους και καταναλωτές, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Από την πλευρά του ο κ. Κουζιάκης αναφέρθηκε σε όλα όσα προβλέπονται στο πρόγραμμα της δημοτικής κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις»  και έχουν ως στόχο να αναβαθμίσουν την Αιανή και να την καταστήσουν περισσότερη ελκυστική για επιχειρηματίες, κατοίκους και επισκέπτες.

Το πρωί της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2023 Ο Χάρης Κουζιάκης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» επισκέφτηκε την Τ.Κ. Ποντοκώμης

Ο κ. Κουζιάκης στη συνάντηση, που είχε με τοπικούς φορείς και κατοίκους, σημείωσε ότι η δημοτική κίνηση « Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» ήταν διαχρονικά δίπλα στους κατοίκους της Ποντοκώμης και στα προβλήματα τους, στάθηκε και θα σταθεί διεκδικητικά απέναντι σε ότι εμποδίζει την ομαλή μετεγκατάσταση στον νέο οικισμό ,αλλά και την ασφαλή και ήρεμη διαβίωση τους στον υφιστάμενο οικισμό για όσο χρειαστεί. Επεσήμανε ότι μπορεί για την υφιστάμενη Δημοτική αρχή του κ. Μαλούτα ο οικισμός της Ποντοκώμης να μην υφίσταται, για τον ίδιο όμως και την δημοτική κίνηση  «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» αποτελεί ένα από τα ζωντανά κύτταρα του Δήμου.

Δείτε το βίντεο στο παρακάτω link:  https://fb.watch/nhbn-7eU19/

Κοζάνη 25/09/2022

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

7 σχόλια

  • Ας μας εξηγήσει για πιο λόγο βάζει υποψηφίους στα τοπικά από άλλα χωριά??????
    Υποτίθεται πως κατεβάζεις ένα ψηφοδέλτιο και στο τοπικό επιλέγεις τα άτομα που πιστεύεις σαν επικεφαλής πως θα βοηθήσουν το χωριό τους.
    Όταν στα 8 χωριά τουλάχιστον βάζεις άσχετους με το χωριό που ούτε καν σαν επισκέπτες δεν γνωρίζουν, νομίζω κύριε κουζιακη μας γκαζμερευεις…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.