Γ. Βασιλειάδης στην προσωπική συνέντευξή του στο kozan.gr: “Ο συνδυασμός του κ. Κασαπίδη έχει ανεβάσει τους κομματικούς τόνους. Εν αντιθέσει ο συνδυασμός μας (του κ. Αμανατίδη) έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ αλλά και μια ουσιαστική θέση ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει κομματικοποίηση των διαδικασιών” (Βίντεο)

25 Σεπτεμβρίου 2023
16:25

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γ. Αμανατίδη, μίλησε στο kozan.gr με αφορμή τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

4 σχόλια

  • Εδώ ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας δέχτηκε σήμερα Δευτέρα 3-4 βουλευτές της ΝΔ από διαφορετικες περιοχές της Ελλάδας για να τους μιλήσει για τα έργα που γίνονται στη Φλώρινα.
    Ημαρτον…

    ΥΓ1 Βρε λες να ήρθαν για να τον βοηθήσουν στη….μετακόμιση?

    ΥΓ Αναρωτιέμαι μήπως μετά πάνε να δούνε και τα έργα που έγιναν στην Καρδίτσα?

    • Τζάμπα θα πας φίλος. Αυτή αν βάλει μόνη, θα βγει δεύτερη.. Άστο.. Από την αρχή φαίνεται το πράγμα. Κοίτα τον Κασσελακη τον παλίκαρο ήρθε, μπαμ μπαμ και αντε γειά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.