Λάζαρος Μαλούτας: «Επενδύουμε στη νέα γενιά του τόπου»

25 Σεπτεμβρίου 2023
16:41

 «Επενδύουμε στη νέα γενιά του τόπου για να κρατήσουμε τις οικογένειες με τα παιδιά μας εδώ, αλλά και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο  μέλλον», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Λάζαρος Μαλούτας, κατά τις συναντήσεις με τους πολίτες στις Κοινότητες Μεταμόρφωσης, Ξηρολίμνης, Αλωνακίων και Σκήτης.

«Γιατί εμείς πέρα από όραμα έχουμε και σχέδιο για τη νέα γενιά. Ένα σχέδιο από το οποίο θα επωφεληθεί κάθε μία και κάθε ένας ξεχωριστά,  που δεν θα αφήνει κανέναν πίσω. Ένα σχέδιο που δημιουργεί οικονομική ανάπτυξη, νέες θέσεις εργασίας και βελτιώνει την ποιότητα ζωής όλων των δημοτών», τόνισε ο επικεφαλής της «Ενότητας».

Επιπλέον, ο κ. Μαλούτας επισκέφθηκε την Κοινότητα Πετρανών, όπου σε ειδική εκδήλωση τιμήθηκαν οι υπεραθλητές Αθανάσιος Στημονιάρης και Νίκος Νεοφώτιστος για τις πρωτιές και τις διακρίσεις τους σε υπερμαραθώνιους αγώνες μεγάλων αποστάσεων διεθνούς επιπέδου.

 

21 σχόλια

  • Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε επίσημα από τον κο Παπαδόπουλο ότι ο δήμος Κοζάνης επέλεξε την τοπική κοινότητα Πετρανών ως το Πράσινο Χωριό του δήμου Κοζάνης…

    Στον Δήμο Κοζάνης ανήκουν οι πληττόμενες κοινότητες ΑΚΡΙΝΗΣ, ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ, ΡΥΑΚΙΟΥ, ΜΑΥΡΟΔΕΝΤΡΙΟΥ, ΛΙΒΕΡΩΝ, ΣΙΔΕΡΩΝ, ΚΟΙΛΑΔΑΣ, ΚΑΠΝΟΧΩΡΙΟΥ, ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, ΚΙΣΣΑΣ κα.

    Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε η κοινότητα Πετρανών και γιατί δεν αναγράφεται στο Δελτίο Τύπου?

  • Οι φωτό γράφεις επικαλύπτουν και επιβεβαιώνουν τα λόγια του κ.Μαλουτα
    Νεολαίοι διψούν να μάθουν πώς θα παραμείνουν στον τόπο τους
    Ευγε

  • Οταν τελειωσα το σχολειο, πηγα φανταρος. Μολις απολυθηκα, η διασκεδαση μου ηταν πρεφα στο καφενειο.

    “Επενδύουμε στη νέα γενιά του τόπου” , με 31 στον καφενε.

    ΥΓ1. Ωραιες φωτογραφιες
    ΥΓ2. Παρε βρε τον δημοσιοσχετίστα του Κουλη.

    • 1 Αδέσποτα τριπλάσια.
      2 Σκουπιδαριό παντού εκτός της πλατείας.
      3 Ανεργία και κλειστά μαγαζιά.
      4 Έκανε τον κόσμο να φύγει εκτός κοζάνης.
      5 κολυμβητήριο αλλά 5 χρόνια γιάπη.
      6 υποδομές άθλιες.
      7 υπηρεσίες άθλιες.
      8 γέμισε τους βοσκότοπους φωτοβολταϊκά.
      9 πάρκα,δάση, πλατείας παιδικές χαρές σε πλήρη εγκαταλείψει.
      10 δεν έχει αφήσει στραγάλι για στραγάλι.

  • Δόθηκαν 480.000 ευρώ για πεζοδρόμια στο Βατερό αφού προηγήθηκε η σύμφωνη γνώμη του τοπικού συμβουλίου για φωτοβολταικά!

    Πράσινο Χωριό τα Πετρανά….

    Λυπάμαι αλλά κάτι δεν πάει καλά…

  • Δεν επενδύεις πουθενά ανύπαρκτε είσαι ο χειρότερος δήμαρχος που πέρασε από την Κοζάνη 8 Οκτωβρίου θα χάσεις και θα φύγεις αξίζουμε καλύτερη πόλη καλύτερα χωριά καλύτερη καθημερινότητα . Αισχος

  • Πρώτο έργο δημιουργία στραγαλοποιείας στα Πετρανά με πράσινα στραγάλια ! Στα άλλα χωριά πράσινα άλογα και πράσινα φούμαρα !

  • Που ακριβώς είναι η νέα γενιά στις φωτογραφίες; όλοι παππούδια είναι. Πλάκα έχετε με τη νέα γενιά στην Κοζάνη χωρίς πάρκα, αυτά ακριβώς που προορίζονται για τη νέα γενιά. Κολυμβητήριο; άλλο ανέκδοτο αυτό. Αν ο Δήμος θέλει να πάρει ένα καλό μάθημα, ας κοιτάξει τι συμβαίνει δίπλα του στην Πτολεμαΐδα. Αν εξαιρέσεις την παράλογη ανεργία που μασίζει την Περιφέρεια, εκεί ζεις, εδώ όχι. Ειδικά τα παιδιά. Ειδικά η νέα γενιά!!

  • Πανω από 500 εκατομμύρια εργα για την Κοζανη ο Λάζος.

    Ο μόνος που ξέρει τι του γίνεται. Οι άλλοι απλά επικίνδυνοι και γραφικοί….

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.