Συνεχίζει τις επαφές του με φορείς και υπηρεσίες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας  και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης

25 Σεπτεμβρίου 2023
17:06

 

Στο πλαίσιο των επαφών του, επισκέφθηκε  το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2023, την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τη ΔΟΥ, συνοδευόμενος από Υποψήφιους Περιφερειακούς  Συμβούλους του Συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας».

Η αγαστή και διαχρονική συνεργασία της Περιφερειακής Αρχής με τις υπηρεσίες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, είναι προτεραιότητα της Περιφέρειας για την ασφαλή  καθημερινότητα των Δυτικομακεδόνων.

Σχετικά με την επίσκεψη του κ. Κασαπίδη και των Υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, επισημάνθηκε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στέκεται αρωγός, στις ανάγκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς η διαχείριση κρίσεων και η διάσωση ανθρώπινων ζωών και περιουσιών δεν μπαίνει ποτέ σε δεύτερη μοίρα από την Περιφερειακή Αρχή.

Όσον αφορά την επίσκεψη του κ. Κασαπίδη στο Αστυνομικό Μέγαρο, υπήρξε ενημέρωση επί των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα θέματα στα οποία μπορεί και έχει συνδράμει η Περιφερειακή Αρχή.

Στη ΔΟΥ, ο κ. Κασαπίδης συνομίλησε με τους υπαλλήλους και τα στελέχη της υπηρεσίας, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και τη δουλειά που γίνεται προς όφελος των πολιτών.

 

39 σχόλια

  • Χαχαχαχαχ..τώρα μάλιστα.Που ήταν όταν τον έψαχναν οι φορείς και δεν μπορούσαν να τον βρουν;; Για χαζούς μας περνάει;; Ήταν απών για πολίτες,υπηρεσίες,υπαλλήλους,ακόμα και για τους συνεργάτες του.Τώρα είναι πολύ αργά.

  • Τι έκανες για εμάς όλα αυτά τα χρόνια για να σε ψηφίσουμε;Τίποτα.Τι θα κάνεις αν ξαναβγείς;Τίποτα και πάλι.Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.

  • Ούτε αμνησία πάθαμε κυρ Κασαπίδη μου,ούτε ανόητοι είμεθα για να πιστεύουνε οτι είσαι ικανός για Περιφερειάρχης.Δυστυχώς θα αποχωρήσεις.Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος.

  • Λίγος σεβασμός ρε παιδιά
    Η αχαριστία, λέει η πράξη, είναι η σκιά της πλεονεξίας.
    Αφήστε να δούμε. Κοντά η “γιορτή” σας και μετά η κρυψώνα, ψάξτε την από τώρα.

  • Για πείτε μας ρε παιδιά ο Αμανατίδης όσο ήταν βουλευτής τι εκανε για τον τόπο? Ήρεμα ρωτάω… Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα βγει, θέλω να μπορώ να δω την Δυτική Μακεδονία να κάνει κάτι να ξυπνήσει, ερχόμενος απο Θεσσαλονίκη και μπαίνοντας στην δυτική Μακεδονία σε πιάνει αυτήν η αίσθηση της νεκρας, καταλαβαίνεις ότι εδώ δεν υπάρχει ζωή.

    • 80 νομοθετικές πρωτοβουλίες( επίδομα τ/θ), ένταξη οικισμών στο Βόιο σε οικισμός ημιορεινους ώστε να λαμβάνουν υψηλότερες επιδοτήσεις, 3 προγράμματα για τους γουνοποιους, εξαίρεση οικισμών του Βοΐου που είναι σε μετεγκατάσταση από τον ΕΝΦΙΑ, καταβολή ενισχύσεων προανθικου σταδίου στους Πύργους, καταβολή ενίσχυσης σε κροκοπαραγωγους και πολλά άλλα. 80 νομοθετικές δεν έχουν κάνει όλοι οι βουλευτές της Δυτ. Μακεδονίας τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν ειναι κακό να.μην γνωρίζει κάποιος… κακο είναι να το αναπαράγει χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια.

      • Συμφωνώ για το τελευταίο που λες, όμως εμένα προσωπικά μόνο το επίδομα θέρμανσης μου κάνει, ολα τα άλλα δεν τα είδα στην καθημερινότητα μου εδώ στην Κοζάνη και το λέω ειλικρινά. Τώρα αν εσύ με 6k ++ το μήνα που έπαιρνε είσαι ικανοποιημένος με αυτά που έκανε δικό σου θέμα. Δεν λέω ότι οι άλλοι κάνουν περισσότερα. Αυτό που θέλω είναι να αλλάξουμε εμείς πρώτα και μετά οποίος εκλέγεται.

        • Συγγνώμη φίλε μου άλλα πιθανά να μην γνωρίζεις τι σημαίνει 80 νομοθετικές πρωτοβουλίες σε χρόνο και πόσες φορές είναι κάθε μια απο αυτες επίσκεψεις στο υπουργείο και με τις υπηρεσίες του. Τέλος κάθε νομοθετική δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγγίζει όλους μας άμεσα αλλά και έμμεσα βιηθοντας τον γείτονα στον συγγενή μας ή και κάποιο/ους κατοίκους της περιοχής μας

  • Θέλω να σας δώ αν βγεί ο Κασαπιδης περιφεριαχης πάλι μην πάτε από πίσω του να τρέχετε και μετά μιλάμε ξανά
    Σας ευχαριστώ

  • Θρασύτατο τον βρίσκω να τριγυρνάει ανάμεσα μας και να ζητάει να τον ξαναψηφίσουμε λες και τρώμε κουτόχορτο.

  • Να μάθει τρόπους πρώτα ο κύριος Κασαπίδης και να μάθει να σέβεται.Δεν είναι ο αφέντης και δεν είμαστε δούλοι του.Ο άνθρωπος δεν έχει καμία ενσυναίσθηση και επαφή με το περιβαλλον.

  • Εχεις απολυτο δικιο! Δεν θα παμε διοτι δεν θα υπαρξει διλημμα. Δεν θα βγει απλα. Παραμυθιαζει τους δικους του οτι ειναι πρωτος (γελαν και οι κοτες)

  • Νοιάστηκε τώρα λίγες μέρες πριν τις εκλογές;Που τα πουλάτε αυτά κύριε Κασαπίδη;Που κρυβόσασταν τόσα χρόνια που οι πολίτες επιθυμουσαν διακαώς να επικοινωνήσουν μαζί σας για διάφορα προβλήματα;

    • Τον πήρες τηλέφωνο και δεν απάντησε? Πήγες στο γραφείο του έθεσες τα προβλήματα σου? Όχι να βάλω το παιδί μου στην τάδε θέση ή να κάνουμε κάτι για προσωπική χρήση… Ουσιαστικά προβλήματα που αφορούν τον τόπο. Δεν δικαιολογώ τον ίδιο και δεν με ενδιαφέρει, αλλά οι περισσότεροι που γράφετε δεν έχετε κάνει κάποια ενέργεια για να γίνει μια αλλαγή σοβαρή, να θέσετε μια πρόταση ανάπτυξης και να πάρετε προτοβουλια, να βγείτε μπροστά και εσείς. Το ότι απλά θέλουμε όλοι και το λέμε στην παρέα μας είναι ουτοπικό να γίνει. Κάντε πράξεις όχι λόγια για να φτάσουν σοβαρά ξαναλέω ζητήματα στα αυτιά των εκπροσώπων, είτε είναι Δήμος είτε περιφέρεια είτε βουλευτές.

    • Τον πήρες τηλέφωνο και δεν απάντησε? Πήγες στο γραφείο του έθεσες τα προβλήματα σου? Όχι να βάλω το παιδί μου στην τάδε θέση ή να κάνουμε κάτι για προσωπική χρήση… Ουσιαστικά προβλήματα που αφορούν τον τόπο. Δεν δικαιολογώ τον ίδιο και δεν με ενδιαφέρει, αλλά οι περισσότεροι που γράφετε δεν έχετε κάνει κάποια ενέργεια για να γίνει μια αλλαγή σοβαρή, να θέσετε μια πρόταση ανάπτυξης και να πάρετε προτοβουλια, να βγείτε μπροστά και εσείς. Το ότι απλά θέλουμε όλοι και το λέμε στην παρέα μας είναι ουτοπικό να γίνει. Κάντε πράξεις όχι λόγια για να φτάσουν σοβαρά ξαναλέω ζητήματα στα αυτιά των εκπροσώπων, είτε είναι Δήμος είτε Περιφέρεια είτε βουλευτής

  • Τον πήρες τηλέφωνο και δεν απάντησε? Πήγες στο γραφείο του έθεσες τα προβλήματα σου? Όχι να βάλω το παιδί μου στην τάδε θέση ή να κάνουμε κάτι για προσωπική χρήση… Ουσιαστικά προβλήματα που αφορούν τον τόπο. Δεν δικαιολογώ τον ίδιο και δεν με ενδιαφέρει, αλλά οι περισσότεροι που γράφετε δεν έχετε κάνει κάποια ενέργεια για να γίνει μια αλλαγή σοβαρή, να θέσετε μια πρόταση ανάπτυξης και να πάρετε προτοβουλια, να βγείτε μπροστά και εσείς. Το ότι απλά θέλουμε όλοι και το λέμε στην παρέα μας είναι ουτοπικό να γίνει. Κάντε πράξεις όχι λόγια για να φτάσουν σοβαρά ξαναλέω ζητήματα στα αυτιά των εκπροσώπων, είτε είναι Δήμος είτε περιφέρεια είτε βουλευτές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.