Οι επισκέψεις του Γιάννη Κοκκαλιάρη στις τοπικές κοινότητες Κοίλων, Καρδιάς, Εξοχής, Νέας Νικόπολης, Λυγερής, Καλαμιάς και Μεταμόρφωσης

25 Σεπτεμβρίου 2023
21:00

 

Τις τοπικές κοινότητες Κοίλων, Καρδιάς, Εξοχής, Νέας Νικόπολης, Λυγερής, Καλαμιάς και Μεταμόρφωσης επισκέφθηκαν ο επικεφαλής και μέλη της παράταξης Μαζί για την Κοζάνη.

Για ακόμα μια φορά, επιβεβαιώθηκε από τις συζητήσεις με τους κατοίκους αλλά και προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, η εγκατάλειψη που επικρατεί στα τοπικά διαμερίσματα.

Χόρτα στα πεζοδρόμια και σε κοινόχρηστους χώρους, αδέσποτα παντού και έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας με το Δήμο είναι τα καθημερινά προβλήματα που παραμένουν άλυτα τόσα χρόνια με τους κατοίκους να νιώθουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

 

11 σχόλια

  • Στην Καλάμια ο Κοκκαλιαρης πήγε στο καφενείο ο Μαλουτας στο καφενείο. Ο Κουζιακης γιατί πήγε στην αίθουσα πολιτιστικού συλλόγου, μήπως η αίθουσα είναι αίθουσα κομματικού συλλόγου. Ξεκαθάρισε τελικά ο Κουζιακης είναι υπέρ ή κατά των ΑΠΕ;

    • Καλημέρα!

      Επόμενος Δήμαρχος Κοζάνης θα είναι ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΖΙΑΚΗΣ διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός μέλος του ΤΕΕ.

    • Το άρθρο αναφέρεται στην επίσκεψη Κοκκαλιαρη, εσύ τι ζόρι τραβάς με τον Κουζιακη. Δεν πας να κοιταχτεις σε κάνα γιατρό, μην πάθεις τίποτα γιατί ο επόμενος Δήμαρχος θα είναι ο Κουζιακης.

  • Εκεί βρήκες υποψηφίους για τοπικούς συμβούλους η μπα? Έλα μωρέ δεν πειράζει βάλε από κάνα άλλο χωριό,σαματις η πρώτη φορά θα είναι?

    • ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ. ΒΩΒΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΙ ΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

  • Καλο θα ήταν να έχετε και φωτογραφίες των περιοχών αυτών για να κρίνει ο κόσμος το πριν και φυσικά το μετά αν εκλεγείτε, γιατί από λόγια χορτάσαμε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.