Aνακοίνωση του συνδυασμού “Εδώ Κοζάνη” του Σ. Καμπουρίδη με αφορμή τη συνέντευξη της υποψήφιας Δημάρχου Τίνας Κουζιάκη στο Kozan.gr

25 Σεπτεμβρίου 2023
20:16

Aνακοίνωση του συνδυασμού “Εδώ Κοζάνη” του Σ. Καμπουρίδη με αφορμή τη συνέντευξη της υποψήφιας Δημάρχου Τίνας Κουζιάκη στο Kozan.gr (δείτε εδώ)

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τον Δημαρχιακό θώκο του δήμου Κοζάνης και όσο φτάνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές του Οκτώβρη, ένα  ακόμα συμβάν ήρθε να μας εκπλήξει δυσάρεστα προσβάλλοντας πρώτα τον επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Κ. Σταύρο Καμπουρίδη καθώς  και όλους τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης.

 Ζητάμε άμεσα να τεκμηριώσει με ονόματα και αποδείξεις τα όσα έχει αναφέρει η κα Κουζιάκη σε τοπικό site, ειδάλλως απαιτούμαι το ελάχιστο που μπορεί να πράξει, μια δημόσια συγνώμη προς όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού και πρώτα από τον κόσμο  για την παραπληροφόρηση.

Για ακόμη μια φορά βλέπουμε ότι δεχόμαστε επιθέσεις οι οποίες δεν μας αρμόζουν…

8 σχόλια

  • Απροσαρμοστη και ανάρμοστη η συμπεριφορά της Κουζιακη. Τι περιμένεις όμως από τους κουκουεδες μόνο αυτοί είναι δημοκράτες όλοι οι υπόλοιποι είμαστε χουντικοί.

  • Η Κουζιάκη να πει ονόματα αν θέλει να γίνει πιστευτή , αλλιώς πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα.. Δεν είναι αυτή τιμητής των πάντων..Αυτά κάνουν και θα μείνουν για πάντα στο 5 % .. Κανένα έργο για την Κοζάνη η κανένα πρόγραμμα δεν είδαμε..Μας χόρτασαν φούμαρα με τους λαικούς αγώνες και την εργατική πάλη..Ξεχνάει την εφημερίδα της τον Ριζοσπάστη τι απολύσεις έκανε..Φτάνει με την κασέτα που παίζει συνέχεια το ίδιο άσμα ! Σας χορτάσαμε !

  • Να μιλήσουν με ονόματα οι δήθεν αγωνιστές της πατρίδας που ρίχνουν λάσπη στον συνδυασμό του Καμπουρίδη που είναι ο ποιο καθαρός συνδυασμός …

  • Τι είναι άραγε φασιστικό και τι όχι;

    Το ΚΚΕ που βάσει του καταστατικού του αγωνίζεται για την κατάλυση της δημοκρατίας από την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ, πόσο “φασιστικό” είναι κυρία Κουζιάκη;

  • Μην καπελωνετε τον αγωνα της καλαμιας κ τινα. Αλλοι τον ξεκινησαν. Εσεις οπως και πολλοι αλλοι συμπαρασταθηκατε. Κι ο κ κουζιακης ηταν εκει και ο Κιανας ηταν και ο κ ιωαννοδης ηταν εκει αλλα μετα, οπως κι εσεις. Για λεπτομερειες στην Αντωνια τον Αντωνη κλπ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.