Παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr: Για την αποκατάσταση ζημιών στα κοιμητήρια θα ενδιαφερθεί κανείς;

25 Σεπτεμβρίου 2023
20:04

Είναι σχεδόν 6 μήνες από τότε που κάποιο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στον τοίχο που περιβάλει το τμήμα που θάβονται οι ιερείς. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε, τίποτα δεν έχει γίνει. Ο τοίχος γκρεμισμένος με κομμάτια από τα φανάρια του οχήματος που τον γκρέμισε. Είναι εικόνα αυτή? Δηλαδή φτιάχνουμε μερικά σκαλοπάτια στα κοιμητήρια προεκλογικά και τέλος? Αντιδήμαρχος υπεύθυνος δεν υπάρχει? Οι υπάλληλοι που τα βλέπουν δεν ενημέρωσαν το Δήμο? Η μήπως περιμένουν να σηκωθούν οι κεκοιμημένοι να το φτιάξουν?

 

5 σχόλια

  • Αυτοί που βγάζουν λεφτά κι από
    ζωντανούς και κεκοιμημενους,δεν τα βλεπουν;
    Τα εμά εμά και τα σά;εμά!

  • Λύση: να απαγορεύεται η είσοδος των ιδιωτικών οχημάτων εντός του χώρου των νεκροταφείων, εκτός από τις νεκροφόρες και τα επαγγελματικά οχήματα που φτιάχνουν τα μνήματα. Έχει κάνει ο καθένας ιδιωτικό πάρκινγκ το χώρο πλησίον μνήματος συγγενικού του προσώπου, εμποδίζοντας μάλιστα την κυκλοφορία άλλων οχημάτων. Ντροπή!
    Ο Δήμος φέρει τεράστια ευθύνη ως προς αυτό. Δεν χρειάζεται μόνο επισκευή των σκαλοπατιών σε έναν χώρο που επισκέπτονται εκατοντάδες άτομα τη μέρα, με διάφορα προβλήματα, τόσο σωματικά-κινητικά, όσο και ψυχολογικά!
    Βρέθηκα χθες άθελά μου θεατής σε μια κατάσταση ανεπίτρεπτη. Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων φεύγοντας από το μνήμα του παιδιού τους ζητούσαν επίμονα από έναν επαγγελματία να πάρει το όχημά του για να περάσουν. Ο εργαζόμενος τους είπε πολύ ευγενικά ότι έχει κατεβάσει ένα σωρό εργαλεία και είναι αδύνατον να το κάνει, εφόσον μάλιστα αν ο κύριος έκανε 1 μέτρο όπισθεν μπορούσε να φύγει από το δρόμο στα δεξιά του. Όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά η σύζυγος άρχισε να ωρύεται και να απαιτεί από τον επαγγελματία να φύγει, διότι αυτή ερχόταν από το μνήμα του παιδιού της. Δεν δίστασε μάλιστα να ξεστομίσει κατάρες του τύπου “να σε πάρει ο γιος μου μαζί του και εκεί πάνω να πας να τον βρεις…”, ενώ ο σύζυγος έβριζε τα θεία. Ένιωσα τόση ντροπή και οργή! Όσοι πηγαίνουμε εκεί κάποιο λόγο έχουμε και κάποια δικά μας άτομα έχουμε χάσει: γονείς, αδέρφια, συζύγους, παιδιά κ.ά. Ο πόνος είναι μεγάλος. Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν μας απαλλάσσει των λόγων και πράξεών μας! Κρίμα για τη συγκεκριμένη κυρία, η οποία τόλμησε να καλέσει και την αστυνομία, παρά τις προσπάθειες του συζύγου της που, αντιλαμβανόμενος το λάθος τους, της έλεγε να μπει στο αμάξι και να φύγουν. Δεν ξέρω τι ακολούθησε. Εύχομαι οι αστυνομικοί που ήρθαν να συμπόνεσαν μεν τη μάνα που έχασε το παιδί της, να έδρασαν ωστόσο αντικειμενικά.
    Αυτό όλο δεν θα γινόταν σε καμιά περίπτωση αν δεν επιτρεπόταν ο οποιοσδήποτε θεωρεί χωράφι του το χώρο να συμπεριφέρεται σαν τσιφλικάς!

    • Πόσο δίκιο έχεις… θα πρέπει να απαγορεύεται να μπαίνουν οι επισκέπτες με το αυτοκίνητο, εγώ πηγαίνω την μητέρα μου με κινητικά προβλήματα και μόνη της μου λέει άστο έξω να μην ενοχλησουμε και βλέπεις νέους ανθρώπους να το θεωρούν εσωτερικό πάρκινγκ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.