Tην ερχόμενη Τρίτη θα χρειαστεί να κλείσει η γέφυρα των Σερβίων για κάποιες ώρες και συγκεκριμένα από τις 9 το πρωί έως ότου ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες εργασίες και να δοθεί, αν πάνε καλά όλα, το πράσινο φως για την κυκλοφορία σε όλα τα οχήματα και στα φορτηγά

26 Σεπτεμβρίου 2023
05:18

Μεταφέρονται και τοποθετούνται  τα ειδικά τεμάχια για την ενίσχυση των προβόλων για την ολοκλήρωση των εργασιών στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων. Τις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να κλείσει για κάποιες ώρες η γέφυρα για να γίνει το “τέντωμα” των συρματόσχοινων και οι δοκιμαστικές φορτώσεις σε όλους τους προβόλους και να δοθεί σε κυκλοφορία στο σύνολο των οχημάτων ακόμα και των φορτηγών.

Κοζάνη: Ολοκληρώνονται οι εργασίες στην Γέφυρα Σερβίων – Πράσινο φως για τα φορτηγά τις επόμενες ημέρες

Σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Τρίτη θα χρειαστεί να κλείσει η γέφυρα των Σερβίων για κάποιες ώρες και συγκεκριμένα από τις 9 το πρωί ώστε να διευθύνουν εργαζόμενοι και μαθητές που θα διέλθουν του καταστρώματος, έως ότου ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες εργασίες και να δοθεί, αν πάνε καλά όλα, το πράσινο φως σε όλα τα οχήματα και στα φορτηγά.

Κοζάνη: Ολοκληρώνονται οι εργασίες στην Γέφυρα Σερβίων – Πράσινο φως για τα φορτηγά τις επόμενες ημέρες

Δουλειά πιάνουν οι εναερίτες για να τοποθετήσουν το μεταλλικό κέλυφος στην άκρη του «πληγωμένου» προβόλου όπου θα μπουν τα συρματόσχοινα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι εργασίες που λαμβάνουν χώρα αυτήν την στιγμή στην Γέφυρα Σερβίων γίνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους μηχανικούς αλλά και τους πανεπιστημιακούς που ανέλαβαν την μελέτη και το συγκεκριμένο έργο.

 

ΕΡΤ Κοζάνης

10 σχόλια

  • Είναι αστείοι. Επιστράτευσαν τα πάντα. Λάσπη, έργα που θα γίνουν, πιέσεις, μέχρι και τον Μητσοτάκη θα ξεφτιλισουν για θα τον φέρουν να στηρίξει τον απερχόμενο.
    Θα είναι η πιο ηχηρή ήττα τα τελευταία χρόνια!!

  • Τόση ταλαιπωρία για να γίνει ένα μεγάλο τίποτα.
    Η γέφυρα χρειάζεται σοβαρή συντήρηση, αυτό είναι εμφανές σε όλους δεν πρέπει να είναι επιστήμονας κάποιος για να το καταλάβει.

  • ειμαστε απιθανοι πολιτες,εαν δεν γινοταν διαμαρτυρομαστε γιατι γεν εγινε, τωρα που θα γινει,γινεται για λογους σκοπιμοτητας,εγω που χρησιμοποιω τη γεφυρα μπορω να πω ολα καλα,ευχαριστω

    • Μάλλον εσείς δεν παίρνετε χαμπάρι ούτε από γέφυρες ούτε από τίποτα.Εμεις ξέρουμε τι τραβήξαμε από το κλείσιμο.Κανονικα ούτε μια ψήφο δεν πρέπει να παρει ο Κασαπιδης.Μην μας θυμίζετε τον εφιάλτη που ζήσαμε.

  • Ο δημαρχος Σερβιων για τη γέφυρα τάχα θα έδινε και τα κλειδιά του δημαρχείου σε 15 μέρες και έμεινε κλειστή η γέφυρα 3 μήνες!!!!!!!!!! από λόγια χορτάσαμε κανένα έργο δεν είδαμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.