Γ. Κάρμαλης (υπ. με το συνδυασμό του Λ. Μαλούτα) σε συνέντευξή του στο kozan.gr: “Εγώ δεν “κατέρχομαι” στην πολιτική για να βιοποριστώ. 32 χρόνια καθηγητής είμαι, τη δουλειά μου την έχω. Θέλω να προσφέρω – Το τρίπτυχο που με συνοδεύει είναι η απλούστευση, η επικουρικότητα κι η αξιολόγηση – Το lifestyle δε χωρά στην πολιτική. Δεν παίζουμε με την πολιτική, κάνουμε πολιτική, επ’ ωφελεία της κοινωνίας” (Bίντεο)

26 Σεπτεμβρίου 2023
08:30

 

Ο Γ. Κάρμαλης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Λ. Μαλούτα στο Δήμο Κοζάνης, μίλησε στο kozan.gr με αφορμή τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

 

11 σχόλια

  • Καλημέρα!

    Είδα τη συνέντευξή σας και παρατήρησα ότι:

    -Δεν αναφέρατε ότι ο Λάζαρος Μαλούτας έχει ευθύνη για την ενεστώσα κατάσταση μιας και είναι στον Δήμο από του 1990

    – Αναφέρατε το όραμα του 2030..σε ποιό όραμα αναφέρεστε ?

    – Αναφέρατε “δυνατότατο ψηφοδέλτιο”. Δεν συμφωνώ μαζί σας γιατί κατά κοινή ομολογία ο Μαλούτας έχει συνυποψηφίους όπως λόγου χάρη τον Κυτίδη, Αλεξανδρίδη, Φλώρο, Γαβριηλίδη αυτούς εννοείτε?

    – Αναφέρατε ότι δεν κατέρχεστε από βιοποριστική ανάγκη αλλά είστε συνυποψήφιους με ειδικούς συμβούλους και συνεργάτες του Μαλούτα (που πληρώνονται από όλους μας)

    – Μιλήσατε για τη γραφειοκρατία του δήμου Κοζάνης και μάλλον ξεχνάτε ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού σας είναι στον δήμο από το 1990
    – Μιλήσατε για απλούστευση, επικουρικότητα και αξιολόγηση…έννοιες απλές που σκόπιμα δεν εφαρμόζονται στον δήμο Κοζάνης από τον κο Μαλούτα
    – Μιλήσατε για έναν συνάθρωπό μας με προβλήματα όρασης ότι άνετα μπορεί να περπατήσει και να πάει στηη βιβλιοθήκη προκειμένου να εξυπηρετηθεί. Μάλλον ζείτε σε άλλη πόλη γιατί δεν υπάρχουν κατάλληλα πεζοδρόμια, ειδικές ηχητικές σημάνσεις και άλλα.
    – Η σχέση του δήμου Κοζάνης είναι αυτή που περνά μέσα από τα θέλω του Μαλούτα και σε καμιά περίπτωση δεν αξιοποιήθηκε το σύμφωνο συνεργασίας
    – Χαρακτηρίσατε το πανεπιστήμιο ως νησίδα αριστείας ….

    Κύριε Κάρμαλη με Μαλούτα ΔΕΝ πάμε πουθενα!

  • Λαέ της Κοζάνης ΜΟΝΟ ο κ. Μαλούτας σου αξίζει.
    Να φτιάξει αυτά που δεν έφτιαξε μια ζωή στον Δήμο από τότε που ήταν δεξί χέρι του Κουκουλόπουλου αλλά αποδείχθηκε πολύ κατώτερος του τότε επιτυχημένου Δημάρχου και νυν Βουλευτού.

    Το πιο δυσάρεστο όμως είναι ότι κι οι αντίπαλοί του δεν δείχνουν κάτι εξαιρετικό.
    Ο τόπος μας αργοσβήνει με αναποτελεσματικές κι ανίκανες ηγεσίες, χωρίς όραμα και χωρίς ικανότητες.
    Αν ήταν όλοι αυτοί στον ιδιωτικό τομέα θα είχαν απολυθεί όλοι τους.
    (Γι’ αυτό ψάχνουν διέξοδο στην πολιτική ίσως…)

  • Εξαιρετικός. Που ήσουν τόσο καιρό ? Λάζο άνοιξε τα μάτια σου τέτοιους χρειαζόμαστε και όχι τους ανύπαρκτους που έχεις τώρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.