Καλλιόπη Βέττα: «Οι εκλογές της Κυριακής έδειξαν το δρόμο της ενότητας και της ανασύνταξης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για μια νικηφόρα πορεία προς όφελος της κοινωνίας»

26 Σεπτεμβρίου 2023
12:18

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, με αφορμή την εκλογή νέου Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., δήλωσε:

«Η εκλογική διαδικασία της Κυριακής απέδειξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα για τον προοδευτικό και αριστερό χώρο της πατρίδας μας.

Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον Στέφανο Κασσελάκη για την εκλογή του. Εύχομαι καλή δύναμη στο έργο του, ώστε η παρουσία του στο αξίωμα του Προέδρου να συνδυαστεί με μια ανασύνθεση, με μια νέα πορεία που έχει ανάγκη τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., όσο και η χώρα.

Επίσης, να συγχαρώ όλες και όλους τους υποψηφίους που έθεσαν τους εαυτούς τους στην κρίση των μελών του κόμματος. Καθένας και καθεμία είχαν να προσφέρουν μια διακριτή και ουσιαστική πολιτική πρόταση, η οποία πρέπει να ληφθεί υπόψη στην διαδικασία ανασυγκρότησης του κόμματος.

Το βασικό διακύβευμα, όμως, παραμένει το ίδιο: η ενότητα του χώρου, μέσα από την τήρηση μιας συνεπούς, αξιόπιστης, τεκμηριωμένης προγραμματικής και ιδεολογικής σύνθεσης που θα εδράζεται στις διαχρονικές ιδέες και αξίες της Αριστεράς και της Δημοκρατίας.

Από σήμερα κιόλας, καλώ τους πολίτες να πυκνώσουν τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και να συμβάλλουν στην ανασύνταξη του χώρου, καθώς χρειαζόμαστε και αξίζουμε ένα καλύτερο μέλλον από μια ζωή με Pass, ακρίβεια, αποψίλωση της εργασίας και του δημόσιου συμφέροντος.

Οι δύο προηγούμενες Κυριακές, με τη μεγαλειώδη συμμετοχή και το ενδιαφέρον της κοινωνίας, μας έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. μπορεί να το καταφέρει.

Ξεκινάμε δυνατά, με όραμα, αξίες και προοπτική.

Για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. αλλά, κυρίως, για το καλό της χώρας!»

18 σχόλια

  • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ….
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΛΑΜAΤΙΑΝΟ;;;;
    ΤΩΡΑ ΕΝΟΤΗΤΑ;;;
    ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ….

  • Καταρχήν δεν έδειξε ενότητα, κάθε μέρα ακούγονται διαμαρτυρίες και διαφωνίες από στελέχη του Σύριζα.
    Τα πραγματα ειναι απλά η παρέα Τσιπρα,πολακη,παππα φύτεψαν κάποιον δικό τους για να μπορούν να συνεχίσουν να διοικούν το κόμμα. Μαγκιά τους…
    Παρατηρώ ότι σε θέσεις αρχίζουν να μπαίνουν στελέχη που ο κόσμος καταδίκασε, περιμένω τη θέση που θα πάρει ο πολακης. Άρα ποιο είναι το νέο που ηρθε; Μήπως ξαναρθε πίσω αυτό που ο κόσμος έστειλε σπίτι του τις τελευταίες εκλογες;

  • Ο Χιωτιδης παραιτήθηκε για ιδεολογικούς λόγους, άρα εσύ είσαι οκ ιδεολογικά με τον Κασσελακη. Θα σκεφτόταν κανείς ότι τον υποστήριξες; ή μήπως όχι;

  • Εισαι βουλευτης του Ελληνικου κοινοβουλιου;

    συναινεις σ’αυτο το αισχος;

    εχεις καταλαβει τι εχει γινει;

    εχετε ισοπεδωσει τα παντα μονο και μονο για να βολεψετε τις εγωϊστικες επιδιωξεις σας!

  • Από που προκύπτει ότι «οι εκλογές απέδειξαν ότι ο ΣΡΖ αποτελεί ελπίδα για τον αριστερό και προοδευτ χώρο»; Μήπως από το γεγονός ότι ο Κασσελακης δεν ανέφερε ούτε μια φορα τη λεξη Αριστερά ως ο νέος Πρόεδρος;

  • Τι ψηφίσατε ρεεεεεεεεε…….. Οικογένεια με δύο άνδρες και ένα σκυλί……… Έτσι είναι η ελληνική οικογένειά; Το τερμάτισαται.. .. Και μην πειτε δεν ξέρατε, ο λογαριασμός θα ερθη στις εκλογές……

    • Ασε μας βρε πονηριδη οτι σου ειπαν οι ακροδεξιουληδες φιλοι σου ηρθες να το πεις εδω τωρα! Καλα κρασια! Μεινε με τον αλλο εκει που παριστανει τον πρωθυπουργο και σας ταιζει κοτσανες περι δηθεν επιτελικου κρατους και τριχες κατσαρες και μην ασχολεισαι με τον Συριζα.
      Πριν 2,5 μηνες εσεις τι ψηφισατε ρεεεεε?
      Εχεις ιδεα? Οχι! Γιατι εφαγες το παραμυθι περι σταθεροτητας!

  • Θα φανεί σύντομα αν ο ΣΥΡΙΖΑ με τις προτάσεις του μπορεί να δημιουργήσει ελπίδα ανατροπής των πολιτικών δεδομένων. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα πρόσωπα που θα αναλάβουν στην περιοχή μας. Αν είναι ενωτικοί οι διαλυτικοί συντελεστές.

  • Με αφορμή τις δηλωσεις του Ν Φίλη κατα του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ και τη βαρύγδουπη δανεική δήλωση του «Αριστερού» Γιώργου Χιωτιδη για την αποχώρηση του από το ΣΥΡΙΖΑ ένα μόνο έχω να πω :
    Χωρίς τον Αλάνη Τσίπρα ούτε ο Φίλης θα α λεκέ Βουλή και υπουργείο , ούτε ο Χιωτιδης θα ήταν διοικητής σε δυο-τρια Νοσοκομεία με παχυλούς μισθούς και συντάξεις ..!
    Άντε συμμαζευτειτε λιγάκι κι αυτοί που τους επικροτείτε .!!!!

  • Με αφορμή τις δηλωσεις του Ν Φίλη κατα του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ και τη βαρύγδουπη δανεική δήλωση του «Αριστερού» Γιώργου Χιωτιδη για την αποχώρηση του από το ΣΥΡΙΖΑ ένα μόνο έχω να πω :
    Χωρίς τον Αλάνη Τσίπρα ούτε ο Φίλης θα εβλεπε Βουλή και υπουργείο , ούτε ο Χιωτιδης θα ήταν διοικητής σε δυο-τρια Νοσοκομεία με παχυλούς μισθούς και συντάξεις ..!
    Άντε σκεφτείτε και συμμαζευθείτε λιγάκι κι αυτοί που τους επικροτείτε .!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.