Από 18/10/2023 θα λειτουργήσει Απογευματινό Νευρολογικό Ιατρείο στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης

26 Σεπτεμβρίου 2023
12:38

Η Διοίκηση του “Μαμάτσειου” Νοσοκομείου, ενημερώνει τους συμπολίτες μας ότι από 18/10/2023 θα λειτουργήσει Απογευματινό Νευρολογικό Ιατρείο.

Οι ειδικότητες για τις οποίες μπορείτε να καλείτε για ραντεβού είναι οι εξής:

  • Νευρολογικό Ιατρείο (Τολίκα Θεοδώρα, Επιμελήτρια Α’)
  • Γαστρεντερολογικό Ιατρείο (Ντάγκας Αθανάσιος, Επιμελητής Β’)
  • Πνευμονολογικό Ιατρείο(Λαπαρίδου Σωτηρία, Δ/ντρια Πνευμονολόγος)
  • Καρδιολογικό Ιατρείο 1 (Στόκκος Κων/νος, Διευθυντής Καρδιολόγος-Ενταντικολόγος Απεικονιστικό Ιατρείο Υπερήχων Καρδιάς και εξειδικευμένων Υπερήχων, Δυναμικό Υπέρηχο και Διοισοφάγειο)

στον τηλεφωνικό αριθμό 698 5198416 από τις 3:00μμ 7:00μμ κατά τις ημέρες Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη.

  • Για τα Απεικονιστικά Εργαστήρια Ακτινολογικού (αξονικές τομογραφίες και υπέρηχοι)

στον τηλεφωνικό αριθμό 2461352635 από τις 8:00πμ – 2:00μμ καθημερινές εκτός Σαββάτου, Κυριακής και Αργιών.

(Ιατροί: Καραπασιάς Νικόλαος, Επιμελητής Β’ – Κατσίρης Νικόλαος, Επιμελητής Β)

*Τα Απεικονιστικά Ιατρεία (Αξονικών τομογραφιών, Γενικών Υπερήχων και Υπερήχων καρδιάς) είναι χωρίς συμμετοχή για τους κατόχους ΑΜΚΑ.

Οι ασθενείς  προσέρχονται στη Γραμματεία των Απογευματινών Ιατρείων και καταβάλλουν πριν από την εξέτασή τους τα κάτωθι ποσά ανάλογα με τον βαθμό του ιατρού που θα επισκεφτούν.

To Νοσοκομείο δε διαθέτει POS και δέχεται μόνο μετρητά.

 

ΒΑΘΜΟΣ ΚΟΣΤΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ/ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ 40€
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ/ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ  Α΄ 32€
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ/ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ  Β΄ 24€

 

Εκ της Διοικήσεως

Ένα σχόλιο

  • ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ.ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ,ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΙΑΤΡΕΙΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.