Γιώργος Αμανατίδης «Συμμαχία για την Ανάπτυξη»: Ουσιαστικός ο ρόλος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Κοντά στους υπαλλήλους της ΠΕ Κοζάνης

26 Σεπτεμβρίου 2023
16:53

 

Για ένα Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ενταγμένο στον γενικότερο αναπτυξιακό σχεδιασμό με ουσιαστικό ρόλο και υποστήριξη έκανε αναφορά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης στην συνάντησή του με τον Πρύτανη κ. Θόδωρο Θεοδουλίδη στην νέα Πανεπιστημιούπολη της Κοζάνης.

 Ο κ. Αμανατίδης ανέπτυξε παρουσία καθηγητών του ιδρύματος και υποψηφίων του συνδυασμού «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» πτυχές της πρότασης που περιλαμβάνει την συνεργασία Περιφέρειας και Πανεπιστημίου και τη διασύνδεσή του με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί ο κ. Αμανατίδης επισκέφθηκε το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης όπου συναντήθηκε με εργαζόμενους των υπηρεσιών.

  • Συμμαχία για την Ανάπτυξη
  • Γραφείο Τύπου 26/9

 

11 σχόλια

  • Εναν εναν τους γνωριζει ο Γιωργος εδω και χρονια και τι δυνατότητες έχουν και πόσο μπορεουν να προσφέρουν στη δουλεια της περιφερειας

    Ολοι οι προηγούμενοι καναν 3 χρονια να μαθουν πως δουλευουν οι υπηρεσιες και ειδικά ο απερχόμενος δεν εχει καν Επιχειρησιακό Σχέδιο γιατι δεν ρωταει τα στελεχη, βαζει συμβουλους από Θεσσαλονικη !!

    • Αν μετά από τόσα χρόνια στην ΑΝΚΟ δεν γνωρίζει τα άτομα και το πώς δουλεύουν οι υπηρεσίες τι θα πρέπει δηλαδή να γνωρίζει? Στην προσπάθεια σας να τον προωθήσετε παρουσιάζετε αυτονόητα πράγματα ως απίστευτα… γνωρίζει τα άτομα και τις υπηρεσίες σαν να λέμε περπατάει στο νερό θαύμα!

  • Θα βγεις Αμανατιδη γιατι πλεον ο κοσμος εχει παρει το μαθημα του.Θελει ανθρωπους ειδικους που να το κατεχουν το αντικειμενο.Οι ερασιτεχνες καιρος να αποχωρησουνε σπιτια τους.

  • Αμανατίδη θα είσαι ο Νέος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας από την πρώτη Κυριακή γιατί ο τόπος θέλει άτομα σαν εσένα όχι σαν τον Κασάπιδη χαμένα πέντε χρόνια

  • Το πανεπιστήμιο πρέπει να ξεφορτωθεί επειγόντως το βαρύδιο που λέγεται τει. Πανεπιστημιακές σχολές αλλάζοντας απλά απέξω την ταμπέλα και τους τίτλους των καθηγητών στα χαρτιά δεν γίνονται. Το ίδιο πολύ χαμηλό επίπεδο φοιτητών συνεχίζουν και έχουν.

    • Δηλαδή το τμήμα Μαθηματικών, έχει μεγαλύτερη??? βάση εισαγωγής από το τμήμα Μηχανικών σχεδίασης προιόντων και συστηματών… Μάλιστα.

      Το κακό με εσένα ανώνυμε είναι ότι ως ανώνυμος δεν μπορείς με την αγνοιά σου να κερδίσει ςτη δημοσιότητα που θα ήθελες. Απλά μπορείς να πεις σε δύο τρεις γνωστους σου ότι εσύ το έγραψε, ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ…

      Τώρα για να εξηγήσεις γιατί οι φοιτητες στο ΠΔΜ έχουν χαμηλή βάση εισαγωγής, μπορείς να μελετήσεις την κωδωνοειδή καμπύλη (ή καμπύλη του Gauss) , με δύο παραμέτρους,
      1.συνολικός αριθμός εισακτέων στη χώρα
      2.Πόλη έδρας σχολής..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.