Συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Κοζάνης Χάρη Κουζιάκη με στελέχη σωμάτων ασφαλείας

26 Σεπτεμβρίου 2023
17:07

Ο Δήμος Κοζάνης χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο πολιτικής προστασίας  τόνισε  ο Χάρης Κουζιάκης επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» και υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης σε συνάντηση με ανώτερα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας.

Συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Σπυρίδων Διόγκαρη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Τσιότσια είχε το πρωί της Δευτέρας, 25 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» και υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Χάρης Κουζιάκης. Ο κ. Χάρης Κουζιάκης, που συνοδευόταν από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού  αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο το πεδίο συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με τα Σώματα Ασφάλειας, στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών, αλλά και της διασφάλισης της ομαλής και εύρυθμης λειτουργίας της πόλης και των οικισμών του Δήμου

Στη συνέχεια ο κύριος Χάρης Κουζιάκης πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχο Κωνσταντίνο Τσαλίκη, τον Διοικητή της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κοζάνης Πύραρχο Μαυροματίδη Κων/νο και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης αντιπύραρχο Χρήστο Τσανακτσίδη. Στη συνάντηση που είχαν συζητήθηκαν ζητήματα πολιτικής προστασίας καθώς και τη χρησιμότητα οργάνωσης τακτικών ενημερωτικών δράσεων και ασκήσεων, όπως προβλέπεται και στο πρόγραμμα της δημοτικής κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις».

Κοζάνη 26/09/2022

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

2 σχόλια

  • Καλά έκανε και πήγε στα σώματα ασφαλείας, αλλά γιατί φαγώθηκαν οι δικοί του όταν έκανε επίσκεψη ο Κοκκαλιαρης στα σώματα ασφαλείας.!

    • Ο Χάρης Κουζιάκης συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά ενός αξιόλογου υποψήφιου δημάρχου.
      Προσιτός, με μόρφωση, γνώση και εμπειρία στην υλοποίηση έργων.
      Πλαισιώνεται από συνυποψήφιους με ανάλογα χαρακτηριστικά.

      Καλή επιτυχία Χάρη!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.