Γιώργος Αμανατίδης «Συμμαχία για την Ανάπτυξη»: Ολοκληρωμένο σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα – Συναντήσεις με αγρότες Τοπικών Κοινοτήτων της Εορδαίας

27 Σεπτεμβρίου 2023
08:45

 Τα ανοιχτά θέματα του πρωτογενούς τομέα στην ευρύτερη περιοχή κυριάρχησαν στις συζητήσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη με κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων της Εορδαίας, Ανατολικού, Κομνηνών, Μεσοβούνου και Πύργων. «Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα της Περιφέρειάς μας, νέες υποδομές, βελτίωση των υπαρχουσών και υποστήριξη στις διεκδικήσεις των αγροτών μας αποτελούν προτεραιότητες για την Συμμαχία για την Ανάπτυξη» ανέφερε ο κ. Αμανατίδης εξειδικεύοντας παράλληλα, στις χθεσινές συναντήσεις του με τους αγρότες, το πρόγραμμα του συνδυασμού για τον πρωτογενή τομέα.

  • Συμμαχία για την Ανάπτυξη
  • Γραφείο Τύπου 27/9

 

3 σχόλια

  • ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΎΝ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !! ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΕΎΤΕΡΗ ΦΆΣΗ!! ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΝΟ 5ΕΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΧΡΌΝΙΑ!!! ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!

  • Για την περιοχή μας ζητήστε οριζόντια και δραστική μείωση της φορολογίας τουλάχιστον για μια 3ετια για να μπορέσουμε να ορθοποδησουμε, πάθαμε μεγάλη ζημιά λόγω της βίαιης απολιγνιτοποιησης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.