Η Ματίνα Αμανατίδου σε συνέντευξή της στο kozan.gr: “Είμαι υπέρμαχη της Δημοκρατίας όμως, προσωπικά, δεν καταλαβαίνω την απόφαση του κ. Αμανατίδη να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Η ΝΔ επέλεξε τον Γ. Κασαπίδη για υποψήφιο Περιφερειάρχη κι ως μέλη αυτής της πολιτικής οικογένειας έπρεπε να το σεβαστούμε – Η εναντίωση στην οικογένεια (της ΝΔ), που τον ανέδειξε και τον υποστήριξε, δημιουργεί έντονους προβληματισμούς – Ο κ. Κασαπίδης την τετραετία που ολοκληρώνεται πραγματοποίησε έργα στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας που ξεπερνούν τα 390 εκ ευρώ” (Βίντεο)

27 Σεπτεμβρίου 2023
12:25

 

Στο kozan.gr μίλησε η Ματίνα Αμανατίδου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Κασαπίδη ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

 

11 σχόλια

  • Στον Μεγαλύτερο Δήμο της Δυτικής Μακεδονίας την Κοζανη υποψήφιος δήμαρχος που να προέρχεται από την ΝΔ δεν υπάρχει στον Δήμο με το μεγαλύτερο ποσοστό της ΝΔ το Βόϊο επιφανή στελέχη της ΝΔ υποψήφιοι με την Λαϊκή Συσπείρωση προδότες όμως μόνο όσοι στηρίζουν τον Αμανατίδη απλά λυπάμαι για την Κατάντια της ΝΔ στην Κοζάνη αλλά γιατί μιλάει η κυρία προχθές φωτογραφιζοταν με τον Εμφιετζόγλου….Μπορεί να είχε πάρει εντολή να μην ψηφίσει την ΝΔ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ στις Δεύτερες Βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου για να βγάλουμε έναν βουλευτή στον Νόμο Κοζανης….Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον…Θα ανοίξουν τα στόματα τελευταία εβδομάδα και δεν σας σώζει τίποτε καιροσκόποι της ΝΔ….

  • Αν ο Αμανατιδης έκανε κάτι κακό στη ΝΔ θα το κρίνει ο κόσμος. Ο δικός σου αρχηγός που είχε δίπλα του όλους τους Πασοκιναλοσυριζαιους δεν έκανε κακό στη ΝΔ. Όλοι οι ΝΔ γιατί πήγαν με τον Αμανατιδη. Το χρήσμα το ήθελε ο αρχηγός σου από την Δεξιά αλλά όλα τα χρόνια κοίταζε στο πασοκοσυριζα. Αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα σ αυτούς να τρέξει για ψήφο.

  • Νομίζω ότι στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία που σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα ο κάθε πολίτης να βάζει υποψηφιότητα.Η κάλπη θα δείξει ποιον θέλει η τοπική κοινωνία.Τα υπόλοιπα είναι άνευ σημασίας.Ανευ ουσίας.

  • Αν προσθέσουμε και τα 200 εκατομμύρια που έρχονται με το Μαλουτα δήμαρχο, είμαστε οι υπέρ δημότες. Όταν ξυπνήσουμε θα είναι αργά.

  • Ο Κασαπιδης έκανε έργα φίλη μου Ματινα
    Αλλά είχε και 4 αντιπεριφερειάρχες τα πρώτα 2 χρόνια που τώρα το παίζουν ανταρτες . σήκωσαν ανάστημα στον αρχηγό

    Κασαπίδη μέχρι τέλους

  • Ἀπολείπειν ὁ θεὸς Γεώργιο Κ

    Σαν έξαφνα, ώρα μεσάνυχτ’, ακουσθεί
    αόρατος θίασος να περνά
    με μουσικές εξαίσιες, με φωνές —
    την τύχη σου που ενδίδει πια, τα έργα σου

    που απέτυχαν, τα σχέδια της ζωής σου
    που βγήκαν όλα πλάνες, μη ανωφέλετα θρηνήσεις.
    Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,
    αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που φεύγει.
    Προπάντων να μη γελασθείς, μην πεις πως ήταν
    ένα όνειρο, πως απατήθηκεν η ακοή σου·
    μάταιες ελπίδες τέτοιες μην καταδεχθείς.
    Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,
    σαν που ταιριάζει σε που αξιώθηκες μια τέτοια πόλι,
    πλησίασε σταθερά προς το παράθυρο,
    κι άκουσε με συγκίνησιν, αλλ’ όχι
    με των δειλών τα παρακάλια και παράπονα,
    ως τελευταία απόλαυσι τους ήχους,
    τα εξαίσια όργανα του μυστικού θιάσου,
    κι αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που χάνεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι