Η Αριστερή Συμπόρευση συζητάει με τους αγωνιστές της Καλαμιάς σήμερα Τετάρτη 27/9/2023 και ώρα 7.00 μμ

27 Σεπτεμβρίου 2023
12:38
Κανένα σχόλιο

 

Σήμερα Τετάρτη 27/9/2023 και ώρα 7.00 μμ στην αίθουσα της κοινότητας Καλαμιάς ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης με την «Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία» Στέφανος Πράσσος και υποψήφιοι σύμβουλοι της Π.Ε θα παραβρεθούν σε συγκέντρωση των κατοίκων της καλαμιάς.

  1. Συζητάμε για τα συμπεράσματα του ηρωικού αγώνα των κατοίκων της Καλαμιάς, τη σημερινή κατάσταση και τα προοπτική του αγώνα.
  2. Συζητάμε για όλα τα προβλήματα των κατοίκων και της Περιοχής και ακούμε τις απόψεις τους
  3. Δίνουμε τις δικές μας θέσεις και αναλύουμε το δικό μας πρόγραμμα

Καλούμε όλους τους κατοίκους της Καλαμιάς και των γύρω οικισμών να έρθουν για να μας ακούσουν και να συζητήσουμε για όλα όσα αφορούν της Περιοχή και το μέλλον μας

Κοζάνη 27/9/2023

 «Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία»

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.