Επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και στη ΔΟΥ Κοζάνης,  πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Κουζιάκης και μέλη του Συνδυασμού «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις»

27 Σεπτεμβρίου 2023
17:14

 

Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη στις νέες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, είχε το πρωί της Τρίτης, 26 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» και υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Χάρης Κουζιάκης.

Στη συνάντηση που είχαν, ο κ. Κουζιάκης τόνισε, ότι «η συνεργασία με όλους τους φορείς της περιοχής και ιδιαίτερα το Πανεπιστήμιο αποτελεί βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» για την διαμόρφωση ενός κοινού πλαισίου διεκδίκησης που θα αντισταθμίζει τις βαρύτατες οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις, που επιφέρει η επερχόμενη αποβιομηχάνιση της περιοχής». Επίσης ο κ. Κουζιάκης ενημέρωσε τον κ. Πρύτανη για τις διεκδικήσεις και προτάσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του συνδυασμού και αφορούν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίες μεταξύ άλλων αφορούν τη στελέχωσή του Πανεπιστημίου με το ανάλογο επιστημονικό προσωπικό, τη διασύνδεση του Πανεπιστημίου με ανάλογα ιδρύματα του εσωτερικού και του εξωτερικού, την αύξηση της χρηματοδότησης στα ερευνητικά προγράμματα που έχουν σχέση με την περιοχή, τη δημιουργία ειδικής επιτροπής στα πρότυπα των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την ανάπτυξη συνεργειών και υποστήριξης του Πανεπιστημίου.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χάρης Κουζιάκης συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» συνομίλησε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα με το διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου, οι οποίοι είναι και συνάδερφοι του, καθώς και ο ίδιος εργάζεται στο Πανεπιστήμιο.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας ήταν τα  γραφεία της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης. Κατά την επίσκεψη αυτή, ο κ .Κουζιάκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα στελέχη των υπηρεσιών για τα θέματα, που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους ως δημότες. Στο διάλογο, που είχε τόσο ο ίδιος ο κ. Κουζιάκης αλλά όσο και οι συνεργάτες του, με το προσωπικό, ανέπτυξαν τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος της δημοτικής κίνησης. Ο κ. Κουζιάκης τόνισε ιδιαίτερα ότι «όραμα του συνδυασμού είναι η μετάβαση σε ένα αειφόρο, πολυδιάστατο, εξωστρεφές και κοινωνικά δίκαιο παραγωγικό μοντέλο, με ισόρροπη αξιοποίηση όλων των πόρων με γνώμονα τον σεβασμό στις επόμενες γενιές και έμφαση στην βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών, αξιοποιώντας το πλουτοπαραγωγικό, επιχειρηματικό και πολιτιστικό κεφάλαιο της περιοχής».

Δείτε το βίντεο στο παρακάτω link:  https://fb.watch/njVsUlVk5y/

8 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.