prwtoselida


       

kozan.gr: Στην Κοζάνη, έφτασε, το πρωί της Παρασκευής 29/9, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης – Στο επίκεντρο το Πρόγραμμα Δίκαιης Μετάβασης & το θέμα της Ακρινής για την έναρξη υλοποίησης του εναλλακτικού σχεδίου για τη δημιουργία ενός πράσινου πρότυπου οικισμού (Βίντεο & Φωτογραφίες)

29 Σεπτεμβρίου 2023
12:31

Έφτασε το πρωί της Παρασκευής 29/9 στο κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην ΖΕΠ ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης. Τον κ.Παπαθάναση υποδέχτηκαν ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης και οι βουλευτές της ΝΔ ΠΕ Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος, Π.Ε. Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος και Π.Ε. Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, αυτοδιοικητικοί της περιοχής, φορείς, παραγωγικές τάξεις, κοινοτικοί σύμβουλοι Ακρινής καθώς και στελέχη του ΣΔΑΜ.

 


 

 

 

 

21 σχόλια

  • Οσο περισσοτεροι κυβερνητικοι ερχονται τοσο περισσοτερο γινεται αντιληπτο η ηττα του ΚΑΣΑΠΙΔΗ.
    Αργησε να ξυπνησει και να αφουγρκαστει τα προβληματα των πολιτων οταν ηταν κλεισμενος στο γραφειο του.

  • Ο μοναδικός άνθρωπος που υποστήριξε την πρόταση της ΝΔ για την Ακρινή Όχι μόνο απουσίαζε αλλά έχει διαγραφεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη…Που θα έρθει σε λίγες μέρες στην πολύπαθη περιοχή μας…
    Ας ελπίσουμε πως ο Αμανατίδης Γιώργος και οι άνθρωποι που τον στηρίζουν να δικαιωθούν από τους Δυτικομακεδόνες και όχι από τα σκοτεινά υπόγεια του Μαξίμου….

  • Ο πρώην Δήμαρχος Κυρεκος είναι σύμβουλος του κ.Μαλλουτα.λιγη ντροπή δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι.τι θεσμικό ρόλο έχει και βρισκεται στην συνεδρίαση.πως να πάει μπροστά ο τόπος όταν παντού υπάρχει διαπλοκή..

  • Ψάχνω τον μουσουρουλη που “σαν τον Ρεχάγκελ θα μας οδηγήσει στη νίκη” όπως είπε ο δήμαρχος Σερβίων και δεν τον βρισκω

  • Καλοπιστα ερωτήματα
    1. O Τσανακτσίδης με ποια ακριβώς ιδιότητα παραβρέθηκε;
    2. Γιατί δεν πήγαν στην Ακρινή να μιλήσουν; Τι φοβήθηκαν;

    • Την παρτη του!!!!οπως ολα τα χρονια αλλωστε!!!!!Αυτος και οι υπολοιποι δηθεν υποψηφιοι “δημαρχοι”εχουν το θρασος να βγαινουν μπροστα ως στελεχη της παραταξης….πολιτικοι μασκαραραδες !!!λαγοι του μουτου!!!Σαν δεν ντρεπεστε καθολου…..

  • ποτε θα φερθειτε λιγο ανθρωπινα και θα σταματησετε να εμπαιζετε τους ακρινιωτες;η μετεγκατασταση του συγκεκριμενου χωριου δεν προκειτε να γινει ποτε,πειτε το καθαρα και μην επαναφερετε το ζητημα καθε φορα που εχουμε εκλογες μονο και μονο για ψηφοθηρικους λογους,ελεος

  • Ax Κασαπίδη μου…αν ησουν επιτυχημένος περιφερειαρχης δεν θα ερχόταν καθε τρεις και λιγο βουλευτές και υπουργοι. Το παιχνιδι το εχασες εδω και καιρο. Δεν θα πεισεις τον κοσμο οτι εκανες εργο αφου δεν εκανες.

  • Ο Κασαπιδης δεν ήταν που πήρε ομόφωνα αποφάσιση υπέρ τις μετεγκατάστασης τις Ακρινής ? Με ποιόν τρόπο ακριβώς βοήθησε το χωριό ?

  • Ο Γιώργος Τοπαλίδης είναι εκεί για να βοηθήσει τον τόπο του έχει αξιοπρέπεια και όχι σαν και σένα αδεξιε δεξιε που τρεχεις δεξιά , αριστερά,στο κέντρο,αριστεροοικολογικα για να κερδίσεις μία καρέκλα και να είσαι στην επικαιρότητα!!!!

    • Καλα ας βοηθησει λιγο τον εεαυτο του ο πολυ κομματικος νεοδημοκρατης που τελικα δεν εκλεισε συνδυασμο ,δεν τα καταφερε και ας αφησει το χωριο και την αξιοπρεπεια ησυχους.Καταλαβαινουμε πολλα περισσοτερα αποσα φαινονται.

  • Λέτε να πιάσει πάλι η ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ;
    Την προηγούμενη έβγαλαν μια αστεία προδημοσίευση του αναπτυξιακού για το Καθεστώς Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης που την απέσυραν ήδη, αντί να βγάλουν ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
    Τώρα για να μη φανεί ότι ο Παπαθανάσης πάλι με άδεια χέρια ήρθε, βγάλανε προδημοσίευση της πλάκας με καθεστώς de minimis 2 ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, πάλι για κορόϊδα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι