prwtoselida


       

Λάζαρος Μαλούτας: «Στόχος μας είναι ο Δήμος Κοζάνης να πρωτοστατήσει στον μετασχηματισμό του αναπτυξιακού και παραγωγικού μοντέλου της περιοχής»

29 Σεπτεμβρίου 2023
12:29

 

Στον μετασχηματισμό του αναπτυξιακού και παραγωγικού μοντέλου της περιοχής, καθώς και στην υλοποίηση του Στρατηγικού Σχεδίου «Κοζάνη: Έξυπνη Πόλη» αναφέρθηκε ο Λάζαρος Μαλούτας επισκεπτόμενος το ΔΕΔΔΗΕ Κοζάνης, τον ΑΗΣ Αγίου Δημήτριου, τις κεντρικές εγκαταστάσεις Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ., την εταιρεία ειδικού σκοπού ΕΠΑΔΥΜ Α.Ε. και τη  Δ.Ο.Υ. Κοζάνης, το πρωί της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο επικεφαλής της «Ενότητας», συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, υπογράμμισε πως «Στόχος μας είναι ο Δήμος Κοζάνης να πρωτοστατήσει στον μετασχηματισμό του αναπτυξιακού και παραγωγικού μοντέλου της περιοχής»

Και συνέχισε «Ακολουθώντας την εμπειρία και τις βέλτιστες πρακτικές ευρωπαϊκών περιοχών με συναφή χαρακτηριστικά, βελτιώνουμε  την ποιότητα ζωής όλων μας, δίνοντας έμφαση στην αποκατάσταση και προστασία του περιβάλλοντος, την ορθολογική διαχείριση των πόρων, την ανάπτυξη της παιδείας και του πολιτισμού και την ενίσχυση των δομών κοινωνικής υποστήριξης και αλληλεγγύης».

Τέλος, ο κ. Μαλούτας  αναφέρθηκε στην «Υλοποίηση του Στρατηγικού Σχεδίου «Κοζάνη: Έξυπνη Πόλη» με την ανάπτυξη δικτύου αισθητήρων και ασύρματου δικτύου διασύνδεσης συσκευών «Διαδικτύου των Πραγμάτων» για την παρακολούθηση των ενεργειακών συστημάτων, της ελεγχόμενης στάθμευσης, της διαδικασίας αποκομιδής απορριμμάτων, το σχεδιασμό και εγκατάσταση ενός συστήματος «Πληρώνω Όσο Πετάω- ΠΟΠ», των λαμπτήρων LED , της κίνησης και άλλων λειτουργιών της πόλης».

10 σχόλια

  • Με ποιους θα πρωτοστατήσει;

    Με τον Φλώρο, τον Κυτιδη, τον Αλεξανδρίδη τον Γαβριηλίδη….

    Ας το Λάζο σου δόθηκαν ευκαιρίες και τις πέταξες στο καλάθι των αχρήστων.

    Το vice έβαλε στη σειρά τις πόλεις της Ελλάδας από τη χειρότερη στη λιγότερο κακή – Η Κοζάνη στην χειρότερη θέση

    https://kozan.gr/archives/481518

  • Η διοίκηση του δήμου αποτέλεσε για σένα όχημα εξυπηρετήσεις προσωπικών και συγγενικών συμφερόντων.

    Εσύ προσωπικά και η παράταξη αν αυτό λέγεται παράταξη που εκπροσωπεί. Θα μείνετε στην ιστορία για την κακοδιαχείριση και την προχειρότητα που αντιμετωπίζετε τα πάντα.

    Από τα αδέσποτα έως το δηπεθε και από το κλειστό κολυμβητήριο εδώ και 5 χρόνια έως τομή αδειοδοτημένο δακ…

    Αν οι πολίτες αυτού του δήμου εμπιστευτούν την τύχη τους σε σένα δεν έχει μέλλον ούτε ο τόπος ούτε τα δισέγγονά μας.

  • Ωραία Λάζαρε πήγες στην εφορία και;

    Από το 1990 μέχρι σήμερα ανά τέσσερα χρόνια πηγαίνει στην εφορία και επισκέπτεσαι διάφορους ζητώντας να σε ψηφίσουν ξανά και ξανά. Δεν κομμιζεις πλέον τίποτα καινούργιο το αντίθετο βέβαια κομίζει στη χειρότερη έκδοση του παλιού.

    Τους μίλησες για τα μπλε τετράδια του δήμου Κοζάνης επί διοικήσεως σου;

    Ευτυχώς όλοι ξέρουμε ποιον θα επιλέξουμε στις εκλογές. Και αυτός δεν θα είσαι εσύ.

  • Έκανες πράσινο χωριό τα Πετρανά… Και όχι την Ακρινή όπως έλεγες…

    Βέβαια τα χωριά του Ελλήσποντου τα επισκέπτεσαι όταν είναι να δώσεις το οικόπεδο 850 στο γνωστό ζευγαρολιβαδο.

    Σήμερα επισκέπτεται την περιοχή ο υφυπουργός οικονομικών υπεύθυνος για θέματα ανάπτυξης. Ο φίλος σου ο πρώην βουλευτής δεν σου κανόνισε συνάντηση με φωτογραφίες και έτσι είπες να πας κάπου αλλού.

    Επειδή λοιπόν τέσσερα χρόνια ταυτιζοσουν απόλυτα με ανθρώπους καιροσκόπους που ήρθαν και εντάχθηκαν στη Νέα Δημοκρατία με σκοπό μόνο να κερδίσουν. Σε λίγες μέρες θα πάρεις το δρόμο σου και εσύ.

  • 1990
    1991
    1992
    1993
    1994
    1995
    1996
    1997
    1998
    1999
    2000
    2001
    2002
    2003
    2004
    2005
    2006
    2007
    2008
    2009
    2010
    2011
    2012
    2013
    2014
    2015
    2016
    2017
    2018
    2019
    2020
    2021
    2022
    2023

  • Στόχος σου μπάρμπα Λάζο είναι να κάτσεις στην καρέκλα μαζί με το παρεάκι σου και να κοιμηθείς για άλλα 5 χρόνια…αλλά δεν…θα φας μαύρο..

  • Ακριβώς έτσι, ότι δεν κάνατε τά τελευταία 13 χρόνια,από τότε που σας παρέδωσε τον δήμο ό Πάρης, θά τά καταφέρετε τώρα την επόμενη πενταετία, συμπληρώνοντας κοντά στα 40 χρόνια διακυβέρνησης στον δήμο Κοζάνης!!!! Τά συμπεράσματα πλέον στους δημότες τής πόλης και τών χωριών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι