«Περιοδεία του Γ. Κασαπίδη στα Γρεβενά με κλιμάκιο της ΝΔ – Σύσσωμη η ΔΕΕΠ Γρεβενών και ο κόσμος που παρευρέθηκε επιβεβαίωσαν τη στήριξή τους στο ψηφοδέλτιο»

30 Σεπτεμβρίου 2023
14:02

 

Διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Γρεβενών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ξενοδοχείο Μηλιώνης ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Παρέστη κλιμάκιο της ΝΔ με τον Γρεβενιώτη Βουλευτή Θεσσαλονίκης, Κώστα Γκιουλέκα και τον πρώην Υφυπουργό Τουρισμού και Βουλευτή Δωδεκανήσου, Μάνο Κόνσολα, παρουσία και του βουλευτή Γρεβενών, Γιάννη Γιάτσιου. Στη συνεδρίαση το παρών έδωσε και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου Υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης.

Σύσσωμη η ΔΕΕΠ Γρεβενών και ο κόσμος που παρευρέθηκε επιβεβαίωσαν τη στήριξή τους στο ψηφοδέλτιο και την ομάδα Νίκης του κ. Κασαπίδη, στοχεύοντας στην περαιτέρω επιτυχία του στέρεου προγράμματος του Περιφερειάρχη.

Στη συνέχεια ακολούθησε περιοδεία του κ. Κασαπίδη, των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του στην Π.Ε. Γρεβενών και του κλιμακίου της ΝΔ, στο Μεγάλο Σειρήνι, τις Αμυγδαλιές και τη Μυρσίνα Γρεβενών, όπου παρουσιάστηκε το σχέδιο του συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας» για την αναβάθμιση και την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας, με βασικούς στόχους την αντιμετώπιση της ανεργίας, την ανάπτυξη της περιοχής, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, την εξυπηρέτηση του πολίτη και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

20 σχόλια

  • Με το στανιο δε γίνεται. Οι μισοί εκεί δε σε ψηφίζουν. Τους φωνάζεις τους απειλεί με κομματική διαγραφή. Παίρνουν τηλ από Αθήνα.
    Πόσο πια πάτος.

  • Καστοριά με βοριδη ,Γρεβενά με Γκιουλεκα. Φοβάται μόνος του; Ότι και να κάνει με αυτές τις κινήσεις χάνει ψηφοφόρους και κάνει μεγάλη ζημιά στο κόμμα.

  • Όλα αυτά τα στελέχη της κυβέρνησης που τρέχουν πίσω από τον Κασαπιδη γνωρίζουν το ποσό επιτυχημένη ήταν η απερχόμενη θητεία του; Στο τέλος σε περίπτωση αποτυχίας είναι έτοιμη η κυβέρνηση να αναλάβει την ευθύνη της απέναντι στο λαό της δυτικής Μακεδονίας και απέναντι στα στελέχη που διέγραψε και απομάκρυνε από το κόμμα; Εχει δει τη μείωση που είχε στα ποσοστά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές; Αναλογιστηκε γιατί;
    Εγώ τουλάχιστον ως υποστηρικτής, ανέκαθεν, της ΝΔ αισθάνομαι αηδία για τον τρόπο που χειρίστηκε και συνεχίζει να χειρίζεται τις περιφερειακες εκλογές. Γιαυτό θα πάρει την απάντηση τώρα και πολυ πιθανον και στις βουλευτικές για να καταλάβει να σέβεται τους ψηφοφόρους του και όχι να νομίζει ότι θα βαράει νταούλι και εμείς θα χορεύουμε. Κάποιοι άλλοι που είχαν νταούλι έμειναν με αυτό στο χέρι.

  • Δεν ντρέπεστε να λέτε ‘’Σύσσωμη η ΔΕΕΠ Γρεβενών και ο κόσμος που παρευρέθηκε επιβεβαίωσαν τη στήριξή τους στο ψηφοδέλτιο’’ ;
    Πέρα που οι μισοί δεν ψηφίζουν γιατί είναι οι συνοδοί των βουλευτών.
    Που είδατε τον κόσμο; Που είδατε την ΔΕΕΠ (εκτος και αν την εκπροσωπεί ο Τεντόγλου!!!!)
    Απορώ πως δεν παραιτήθηκε ακόμα!!!
    Γιατί φοβάστε να δείξετε μία εικόνα με τον κόσμο;
    Κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τα μηνύματα που έστειλαν στην ΝΔ για τα έργα και τις ημέρες του Κασαπίδη!
    Μηδενός εξαιρουμένου και του κ.Τεντόγλου που ένιωσε την συμπεριφορά του εν λόγου Περιφερειάρχη αλλά την αποκρύπτει για δικό του λόγους
    Ο Κασαπίδης κύριοι της ΝΔ είναι πλέον παρελθόν και ο κ.Μητσοτάκης θα πρέπει να ζητήσει ευθύνες για τα έργα και της ημέρες του στην Περιφέρεια Δυτ..Μακεδονίας.
    Γιατί ο κόσμος έχει απαυδήσει και από Λουδοβίκειες συμπεριφορές ,από σκοτεινά
    δωμάτιά εξουσίας από αδιαφάνεια και έπαρση.
    Δεν μπορεί ένας Πρωθυπουργός να δίνει έναν τιτάνιο αγώνα να ξεπεραστούν όσα
    κακά βρήκαν την χωρά μας τα τελευταία χρόνια και κάποιοι να υποδαυλίζουν και να ακυρώνουν με τις συμπεριφορές την τιτάνια αυτή προσπάθεια.
    Ας μεταφέρουν κάποιοι αντικειμενικά τα έργα και τις ημέρες του ΚΑΣΑΠΙΔΗ στον
    Πρωθυπουργό και ας μην τα κρύβουν κάτω από το χαλί της υποκρισίας και της αδιαφάνειας.
    Οι πολίτες της Δυτ.Μακεδονίας που εμπιστευτήκαν δυο φορές τον Κυριάκο Μητσοτάκη
    και έδωσαν τον Κασαπίδη πάνω από 50% στις εκλογές δεν το έκαναν δίνοντάς τους λευκή επιταγή.
    Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο κ.Αμανατίδης συγκέντρωσε με τόσες πιέσεις,τόση,λάσπη,τοσο ρίσκο να είναι το αδιαφιλονίκητος φαβορί των εκλογών.
    Τι έφταιξε;
    Τα έργα και οι ημέρες του Κασαπίδη!!!!!
    Ποια είναι αυτά; Ας φροντίσει να τα μάθει τόσο το περιβάλλον του Κυριάκου όσο και οι επιτελείς του που έπρεπε να προλάβουν την…επερχόμενη ήτα!

    • Φίλε μου “γνήσιε” τα γνωρίζει από πρώτο χέρι ο Μητσοτάκης γι’ αυτό και τον στηρίζει. Εσύ δεν τα γνωρίζεις και κόπτεσαι ΝΔκράτης, τρομάρα σου !

      • Φίλε μου άστο δεν το έχεις…μείνε στο τρυπάκη σου και στην διατεταγμένη υπηρεσία…των ευνοημένων
        Δεν μπορώ να στο ζωγραφίσω!
        Εγώ σου δείχνω το φεγγάρι και συ κοιτάς το δάκτυλο!!!!

  • Μόνο με Κασαπίδη η Δυτική Μακεδονία θα πάει μπροστα και θα απορροφήσει τα περισσότερα κονδύλια ,γιατί έχει σχέδιο και σοβαρότητα!Έτσι προχωρούν κσι στα γρςββένά με την πολύτιμη συνεργασία του κ. Γιάτσιου αλλά και του διεκδηκιτικού δημάρχου κ. Δασταμάνη! Ο κ.Γκιουλέκας μας συγκινεί με την αγάπη του για τον τόπο καταγωγής του!

  • Όλο το επιτελείο της
    η ΝΔ έχει ξαμολήση για την στήριξη σού. Στις 9 του μήνα Οκτώβρη όμως θα είναι ο Αμανατιδης περιφερειάρχης όσο κ να τρέχετε το έχετε καταλάβει πιστεύω.

    • Γιατί ρε φίλε η δαδαμογια κ ο κιανας δεν έκαναν δουλειά?
      Αυτός μας λες
      Αλλά κυρία δαδαμογια έκανε δουλειά μέχρι σήμερα
      Μην λες πράγματα χωρίς να ξέρεις χωριάτη
      Σας ευχαριστώ

  • Δεν ήξερα πως είναι τόσο γλυκιά η αντιπολίτευση για να τρέχετε όλοι οι παραπάνω σχολιαστές να στηρίζετε τον διαγραφέντα. Και το ερμήνευσα πως από τώρα εκπαιδεύεστε να λέτε ό,τι σας καπνίσει χωρίς κόστος. Ουαί !

    • Μπερδεύεσαι Κωνσταντίνε η πλειοψηφία του κόμματος, στην τοπικη κοινωνια, στηρίζει Αματιδη, άρα εσύ κάνεις αντιπολίτευση.
      Δεν θα μου πουν που και ποιον θα ψηφίσω. Δεν θα μου πουν πότε να αναπνεύσω. Αν είσαι τόσο υπακουος σε θεωρούν δεδομένο και πότε δεν θα έχεις το σεβασμό τους.

  • Περιοδεύων θίασος..ιλαροτραγωδία κατάντησε το άλλοτε καλό παιδί (όχι της ΝΔ, γι αυτο τον ξεφορτώθηκαν και τώρα προσπαθούν να μην τον φορτωθούν πάλι)

  • Φανερα απελπισμενος ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ
    Γρεβενα με Γκιουλεκα, Καστορια – Κοζάνη με Βορίδη
    Μόνος του πουθενά.
    Η απαξίωση και η αλαζονεία πληρώνονται
    Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

  • Κασαπίδη φτιάξε εργοστάσια αυτοκινήτων και αεροπλάνων να δουλέψουν οι νέοι που φεύγουν και θα τους φέρει πίσω ο Αμανατίδης και τα πουλεν του!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.