prwtoselida


       

Πανηγυρίζει και θα λειτουργηθεί το Ι. Εξωκλήσι του Αγίου Αποστόλου Θωμά Βελβεντού, την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023. (Γράφει ο π. Κωνσταντίνος Ι. Κώστας)

2 Οκτωβρίου 2023
10:33
Κανένα σχόλιο

Πανηγυρίζει και θα λειτουργηθεί το Ι. Εξωκλήσι του Αγίου Αποστόλου Θωμά Βελβεντού, της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης, την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023.

Θα τελεστούν: Ο Αγιασμός, ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργία. Θα ψαλούν Μεγαλυνάρια του Αγίου. Θα αναγνωστεί η Ευχή κολλύβων εις μνήμην εορταζόμενου Αγίου.

Ώρα έναρξης των ι. Ακολουθιών 7:30 π.μ.

Ο Άγιος Απόστολος Θωμάς είναι ο προστάτης των οικοδόμων και το Εξωκλήσι του έχει κτιστεί με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Παραρτήματος Κοζάνης, Οικοδόμων Βελβεντού. Τη θεμελίωση του Εξωκλησιού έκανε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος.

Έκκληση κάνουμε για την αποπληρωμή του ξυλόγλυπτου τέμπλου. Κάθε δωρεά (μεγάλη, μικρή, ελάχιστη) είναι ευπρόσδεκτη και κατατίθεται επί αποδείξει στον ταμία του Εξωκλησιού κ. Ζήνωνα Τσιουρτσιούρη του Ιωάννου.

‘’Απόστολε άγιε Θωμά, πρέσβευε τω ελεήμονι Θεώ, ίνα πταισμάτων άφεσιν, παράσχη ταις ψυχαίς ημών’’. (Απολυτίκιον).

Ο Εφημέριος

π. Κωνσταντίνος Ι. Κώστας

παπαδάσκαλος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι