prwtoselida


       

Ψηφοδέλτιο Λαϊκής Συσπείρωσης στην Κοινότητα του Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη – Δύναμη Ενότητας και Ανάπτυξης   

2 Οκτωβρίου 2023
10:35
Έχοντας αποδείξει με έργα και όχι μόνο με λόγια, αλλά με σημαντικές παρεμβάσεις εδώ και δεκαπέντε χρόνια την ενεργό συμμετοχή μας, την αποτελεσματική δράση μας και την ουσιαστική συμβολή μας, άλλοτε αναδεικνύοντας προβλήματα του χωριού μας (και όχι μόνο) και άλλοτε δίνοντας λύσεις σε αυτά, π.χ. Εργασιακά (ΔΕΗ – Εργολάβοι κλπ), Περιβαλλοντικά (Δενδροφυτεύσεις – Καθαρισμοί κλπ), Περιβαλλοντολογικά (Εξασθενές Χρώμιο – Ταινιόδρομοι Τέφρας κλπ), Κοινωνικά (Αλληλεγγύη – Προσφορά κ.α), Φυσιολατρικά (Πάρκο Ελαφιών Αγίου Παντελεήμονα κ.α) και πάνω από όλα με τον εθελοντισμό να αποτελεί για εμάς Στάση Ζωής για προσφορά και για μια καλύτερη ζωή για εμάς, τα παιδιά μας και τον τόπο μας, το χωριό μας, τον Άγιο Δημήτριο Ελλησπόντου Κοζάνης !!!
Όπως όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, με συνέπεια, ανιδιοτέλεια, με ειλικρίνεια, με εντιμότητα, με ανοιχτές διαδικασίες και συλλογικές αποφάσεις – συναποφασίζοντας, διεκδικώντας, απαιτώντας και αξιώνοντας λύσεις σε καίρια και σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν και ταλαιπωρούν το χωριό μας δεκαετίες τώρα, αλλά και σε αυτά που έχουν να κάνουν με το παρόν και το μέλλον του χωριού μας και φυσικά της καθημερινότητας μας !!!
Με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα συνεχίσουμε και για αυτό δηλώνουμε παρόν για άλλη μια φορά ως ενεργοί πολίτες, χωρίς σκοπιμότητες και συμφέροντα, καλώντας όλους τους κατοίκους να αντιπαλέψουμε το εγώ και να συμπορευτούμε με το εμείς !!!
Έχοντας ως γνώμονα, μοναδικό στόχο και πάνω από όλα το καλό του χωριού μας και των συγχωριανών μας, ζητάμε τη στήριξη όλων στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, για να προχωρήσουμε όλοι μαζί και να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός επιτέλους για τον Άγιο Δημήτριο !!!
Θα μας βρείτε στο Ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης που μας φιλοξενεί στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023!

Ένα σχόλιο

  • Την απάντηση μας θα την πάρετε την Κυριακή. Μας έχετε ταράξει για τα έργα που κάνατε.Ποτε το Κ.Κ.Ε., δεν θα διοίκηση τον Άγιο Δημήτριο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι