Δήμος Κοζάνης: Μαζικές στειρώσεις αδέσποτων στο Δημοτικό Κτηνιατρείο στις 5 & 6 Οκτωβρίου

2 Οκτωβρίου 2023
10:49

Ο Δήμος Κοζάνης συνεχίζει τις μαζικές στειρώσεις αδέσποτων σκύλων από εθελοντές κτηνιάτρους, στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς που ήδη εκπονεί.

Συγκεκριμένα, μαζικές στειρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023, στο χώρο του Δημοτικού Κτηνιατρείου Κοζάνης (Λευκόβρυση). Η δράση τελεί για ακόμη μία φορά υπό την αιγίδα και την πλήρη υποστήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Τierarzte-pool».

Παρακαλούνται όσοι πολίτες μεριμνούν για τη σίτιση αδέσποτου ζώου και επιθυμούν να στειρωθεί ο αδέσποτος σκύλος που φροντίζουν, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του Δήμου 2461350408, ώστε να ενημερωθούν σχετικά και να προγραμματίσουν ραντεβού για τη διενέργεια της στείρωσης, του αποπαρασιτισμού, της σήμανσης και του εμβολιασμού του αδέσποτου ζώου συντροφιάς.

8 σχόλια

  • Η Τριανδρία Μαλούτα διοικεί από το 2019.

    Ο ένας εξ αυτών ο αγαπητός του Μαλούτα κος Σημανδράκος είχε δηλώσει ότι το πρόβλημα θα λυθεί σε 2 βδομάδες….

    Ντρέπομαι που είμαι Κοζανίτης και μας έχουν περάσει όλες οι πόλεις ακόμα και η Πτολεμαίδα.

  • Ο/Η Το vice έβαλε στη σειρά τις πόλεις της Ελλάδας από τη χειρότερη στη λιγότερο κακή – Η Κοζάνη στην χειρότερη θέση λέει:

    Δεν θέλουμε τον Δήμο Κοζάνης τελευταίο.

    Δήμος Κοζάνης Πρωταγωνιστής.

    Το vice έβαλε στη σειρά τις πόλεις της Ελλάδας από τη χειρότερη στη λιγότερο κακή – Η Κοζάνη στην χειρότερη θέση.

    48) Κοζάνη

    Κάποια μέρη της Κοζάνης μού θυμίζουν του Ζωγράφου και αυτό δεν είναι και ιδιαίτερα καλό. Δεν προχωράς δηλαδή και ανυπομονείς για το τι θα ξεπροβάλλει στο επόμενο στενό. Ξέρεις ήδη τι είναι: Κλασικές τριώροφες πολυκατοικίες με τις τέντες. Από την άλλη έχει και την κεντρική της πλατεία, έχει και πολύ φιλικούς κατοίκους και πολύ μεγάλο λαογραφικό ενδιαφέρον.

    https://kozan.gr/archives/481518

  • Από την μία τα παράνομα κυνοκομεία που δεν τα ελέγχει κανείς τι γίνεται εκεί μέσα και απο την άλλη ο δήμος 3 μέρες πριν της εκλογές κάνει στειρώσης όλοι μαζί μία ωραία ατμόσφαιρα….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.