prwtoselida


       

Ο Λάμπρος Χατζηζήσης, υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Γρεβενών με τον Γ. Κασαπίδη, σε συνέντευξή του στο kozan.gr: “Ο κ. Αμανατίδης βιάστηκε να είναι Υπ. Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας. Αν ήμουν στη θέση του δεν θα έκανα αυτή την επιλογή και να ακυρώσω τον ίδιο μου τον εαυτό με δεδομένο ότι σε όλο το διάστημα που ήταν βουλευτής είχε ταυτισμένη θέση με τον Γ. Κασαπίδη κι επαινούσε το έργο της Περιφερειακής Αρχής – Ήταν κι είναι καημός μου το 2023 να μην υπάρχει κτηνοτρόφος που να αρμέγει με γκαζόλαμπα στο καρδάρι . Πήρα πρωτοβουλία ως Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και βρήκα τον τρόπο να πάμε το ρεύμα κοντά στα ποιμνοστάσια” – Τι θα έλεγε σε έναν νέο που θέλει να μείνει στην περιοχή και να ασχοληθεί με τον πρωτογενή τομέα αλλά και τι έργο επετέλεσε κατά τη διάρκεια της θητείας του στον τομέα της Αγροτικής Ανάπτυξης (Βίντεο)

3 Οκτωβρίου 2023
12:28

 

Στο kozan.gr μίλησε ο Λάμπρος Χατζηζήσης, υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Γρεβενών με τον Γ. Κασαπίδη.

 

6 σχόλια

    • Πες μια μισή αλήθεια, αντίθετα ψεύδεσαι.
      Ο Λάμπρος είναι ακέραιος και αληθής, όπως και όλοι οι υποψήφιοι του Κασαπίδη ακολουθώντας τον ίδιο !

  • Αφηστε τον Αμανατιδη ησυχο ,πεστε αυτα που ειναι να πειτε ,δειξτε μας το εργο σας και θα σας αξιολογησουμε εμεις στην καλπη.Οσο τον κατηγορειτε τοσο τον δυναμωνετε και τοσο μας θυμωνετε.Μαυτα που ακουμε να λετε θα τον βγαλουμε απο την πρωτη κυριακη.Ολοι εχουν δικαιωμα να κατεβαινουν υποψηφιοι.Δεν ειναι μεμπτο αυτο.

  • Τον κατανα που σας κατηγοραγε και σας έλεγε άχρηστους γιατί τον δεχτήκατε;
    ποιο είναι το ποσοστό των νεοδημοκρατων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο σας; Απαντήστε και μετά μιλάμε για κόμμα,διαγραφές και άλλες ιστορίες.

  • Καλά κάνατε και βοηθήσατε, δεν ξέρω σε το βαθμό, τους κτηνοτρόφους. Όμως στα χωριά που πηγαίνατε μήπως προσέξατε πόσα δεν έχουν δρομους; που έχουν καταστραφεί;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι