H Ελένη Θεοφυλάκτου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη δημοτική κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» – Το βιογραφικό της

3 Οκτωβρίου 2023
12:29

Αποφάσισα να συμμετάσχω στις παρούσες αυτοδιοικητικές εκλογές με την δημοτική κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» μετά από τιμητική πρόταση του επικεφαλής Χάρη Κουζιάκη. Κριτήριο για την επιλογή της συγκεκριμένης παράταξης αποτέλεσε το γεγονός ότι πρόκειται για μια ομάδα ενεργών πολιτών, με μεράκι και όραμα, απαλλαγμένη από κομματικές και οικονομικές εξαρτήσεις. Μια ομάδα που προτάσσει το συμφέρον του Δήμου και των πολιτών, διαπνέεται από συλλογικό πνεύμα, παρουσιάζει ολοκληρωμένο πρόγραμμα και -με παρακαταθήκη την προηγούμενη θητεία της- έχει τις γνώσεις και την εμπειρία ν’ ασκήσει χρηστή διοίκηση.

Ενώνω λοιπόν τις δυνάμεις μου μαζί τους και ζητώ τη στήριξη των συμπολιτών μας, ώστε ο Δήμος Κοζάνης να γίνει Πρωταγωνιστής των εξελίξεων, με προοπτική και δυναμική, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες και δίνοντας ευκαιρίες σε όλους τους δημότες, ιδιαίτερα τους νέους.

———————————————————————

Ονομάζομαι Ελένη Θεοφυλάκτου, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη, όπου και κατοικώ. Είμαι σύζυγος του Κωνσταντίνου Καπνοτίδη και μητέρα δύο παιδιών, ήδη φοιτητών.

Σπούδασα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), στο Τμήμα Νομικής. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του ΑΠΘ στον τομέα Αστικού, Αστικού Δικονομικού και Εργατικού Δικαίου.

Είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης κι ασκώ μάχιμη δικηγορία από το 1995. Για το χρονικό διάστημα από το 2002 έως 2009 δίδαξα μαθήματα Εργατικού Δικαίου και Εργασιακών Σχέσεων στο ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Υπήρξα ενεργό μέλος Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης (Αναγέννηση, Μακεδνοί, Αριστοτέλης). Επίσης επί σειρά ετών συμμετείχα -με την ιδιότητα του Προέδρου- στα Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων του 5ου Γυμνασίου και του 4ου Λυκείου Κοζάνης.

Η τριακονταετής σχεδόν επαγγελματική μου εμπειρία σε συνδυασμό με την επιστημονική μου κατάρτιση και τη διάθεσή μου για ανιδιοτελή προσφορά μου δίνουν τα εχέγγυα ν’ ανταποκριθώ στις προκλήσεις και στις απαιτήσεις ενός σύγχρονου Δήμου, με τους πολίτες πρωταγωνιστές.-

                                                                                                Ελένη Θεοφυλάκτου

                                                                                                            δικηγόρος

                                    Υποψήφια με τη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη –Τόπος να Ζεις»

Ένα σχόλιο

  • Μακαρι να βγει γιατι εχει και πείρα στα νομικά και εμπειρία ζωής και αν μετραει αυτο ονομα βαρυ κόρη του αείμνηστου Γαβριήλ που τον χασαμε πρόωρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.