Γ. Κοκκαλιάρης στη συνέντευξή του στο kozan.gr: “Η εμπειρία που υποστηρίζει η Δημοτική Αρχή ότι έχει, τελικά δεν υπάρχει και φαίνεται με τα τελευταία αθλητικά γεγονότα, με την κατάσταση με τα αδέσποτα, με το κολυμβητήριο, με την Egnatia Aviation κ.α. – Η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει καλλιεργήσει νοοτροπίες “δικά μας και δικά σας παιδιά”. Για εμάς δεν υπάρχουν αυτά. Έχουμε δει μηχανήματα του Δήμου Κοζάνης να πηγαίνουν σε συγκεκριμένους Προέδρους και δημοτικά διαμερίσματα γιατί ήταν οι “δικοί” τους. Εγώ θα είμαι Δήμαρχος ΟΛΩΝ των δημοτών – Η Δημοτική Αρχή κοροϊδεύει τον κόσμο στον Κρόκο και το Δρέπανο για το θέμα της τηλεθέρμανσης” – Τι ακριβώς είναι το έργο Eco θέρμανση που φιλοδοξεί να υλοποιήσει αν γίνει Δήμαρχος Κοζάνης προκειμένου να δώσει οικονομικές λύσεις στους κατοίκους των χωριών στα θέματα θέρμανσης (Βίντεο)

4 Οκτωβρίου 2023
19:00

Στο kozan.gr μίλησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης

Ο Γ. Κοκκαλιάρης σχολιάζει τα περί εμπειρίας που επικαλείται ο συνδυασμός του Λ. Μαλούτα ότι διαθέτει: “Η εμπειρία που υποστηρίζει η Δημοτική Αρχή ότι έχει, τελικά δεν υπάρχει και φαίνεται με τα τελευταία αθλητικά γεγονότα, με την κατάσταση με τα αδέσποτα, με το κολυμβητήριο, με την Egnatia Aviation κ.α.” (Κλικ στο παρακάτω Bίντεο)

Ο Γ. Κοκκαλιάρης σχολιάζει τα περί ανισοτήτων και τα φαινόμενα των δικών της “παιδιών” που κατά την άποψή του υπάρχουν  σημερινή Δημοτική Αρχή του Λ. Μαλούτα (Δείτε το παρακάτω βίντεο)

Ο Γ. Κοκκαλιάρης θεωρεί κάτω του μετρίου τις επιδόσεις της Δημοτικής Αρχής Μαλούτα στα θέματα πολιτισμού – αθλητισμού (Δείτε το παρακάτω βίντεο)

Τι ακριβώς είναι το έργο Eco θέρμανση που φιλοδοξεί να υλοποιήσει αν γίνει Δήμαρχος Κοζάνης προκειμένου να  δώσει οικονομικές λύσεις στους κατοίκους των χωριών στα θέματα θέρμανσης (Δείτε το παρακάτω βίντεο)

Η Δημοτική Αρχή κοροϊδεύει τον κόσμο στον Κρόκο και τον Δρέπανο για το θέμα της τηλεθέρμανσης (Δείτε το παρακάτω βίντεο)

Τι μήνυμα στέλνει στους κατοίκους της Αιανής, του Μαυροδενδρίου (και γενικότερα των κοινοτήτων του Υψηλάντη) αλλά και του Κρόκου (Δείτε το παρακάτω βίντεο)

Πως σχολιάζει, τις υποψηφιότητες των Λ. Μαλούτα, Χ. Κουζιάκη, Σ. Καμπουρίδη & Τ. Κουζιάκη (Δείτε το παρακάτω βίντεο)

 

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

17 σχόλια

  • Ποιος? Ο Γιάννης! Ο Γιάννης ο κοκκαλιάρης θέλει να βγει δήμαρχος λες και ξεχάσαμε τι έκανε η οικογένειά του και αυτός μαζί!!!

    • Αμα του κάνει κατανάλωση στο τσίπουρο, πώς να μην πει καλά λόγια. Μεταξύ επιχειρηματιών συναφών κλάδων , πρέπει να υπάρχει αβροφροσύνη.

  • Έλα ρε Γιάννη τώρα, άφαντος για πόσα χρόνια, οι άλλοι τα έκαναν λάθος κι εσύ σα φωτοβολίδα θα τα κάνεις όλα σωστά…

    Έλα τώρα να χαρείς

  • Δεν χρειάζεται να μας υποσχεθείς τίποτα. Αφού ο Μαλούτας και η παρέα της ενότητας θα φτιάξουν την επόμενη 5ετια όλα όσα ΔΕΝ έκαναν την τελευταία 35ετία.
    Τηλεθέρμανση μπορεί να μην συνεχίσει να έχει η περιοχή, αλλά θα μας φέρει θάλασσα η ενότητα!

  • Άκουγα τις “απόψεις” του στη συνέντευξη του. “Απόψεις” που στην ουσία ήταν αυτοσχεδιασμοί της της στιγμής. Και επειδή δεν φημίζεται για την ταχύτητα σκέψης και έκφρασης, ακούσαμε απίστευτες αερολογίες σε ερωτήσεις που αιφνιδιάζαν. Καλά η άποψη περί ενεργειακής αυτονομίας ανά Δημ. Διαμέρισμα, είναι για γέλια. εάν δεν ήταν τα πράγματα σοβαρά, μιας και προσπαθεί από αυτά τα φληναφήματα να κερδίσει ψήφους.
    Πραγματικά απορώ ΠΩΣ μπορεί ένας μορφωμένος και συντεταγμένος άνθρωπος αν έχει αρχηγό του τον Γιάννη. Απορώ πως καταδέχεται να στέκεται από πίσω του, ακούγοντας όλα όσα λέει.

  • Γιάννη είσαι πολύ λιγος για τέτοια θέση. Είσαι ανεπαρκής.
    Περιμέναμε δυστυχώς τόσο καιρό κάτι καλύτερο από εσένα αλλα τόσο καιρό μιλάς και δεν λες τίποτα.

  • Όλοι αυτοί είναι οι ευαίσθητοι για το καλό του τόπου υποψήφιοι επαγγελματίες πολιτικοί προερχόμενοι μεθ’ορμης από κομματικούς σταύλους-διδακτηρια απ’ όπου διδάχθηκαν την τέχνη από πάτρωνες δασκάλους επαγγελματιες των αρχέγονων ιερών οικογενειών!!!
    Η καρέκλα και μετά το κόμμα πάνω από όλους και ολα!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.