Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου δεν κάνουμε ανταλλαγή δώρων γιατί ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ (Γράφει ο Παναγιώτης Ζαφείρης, Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό της Γ. Ζεμπιλιάδου)

4 Οκτωβρίου 2023
19:49

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου δεν ψηφίζουμε μόνο για την πόλη μας ή το χωριό μας αλλά για όλη τη Δυτική Μακεδονία. Δεν ψηφίζουμε μόνο για τον εαυτό μας αλλά για όλους μας και κυρίως για τα παιδιά μας.Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου με την ψήφο μας θα εκλέξουμε τον άνθρωπο αυτόν που θα πάρει το τιμόνι της Περιφέρειας στα χέρια του. Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου δεν κάνουμε ανταλλαγή δώρων. Πάμε μπροστά με αρχηγό την Γεωργία Ζεμπιλιάδου! Έναν άνθρωπο ξεχωριστό με γνώσεις, αξιοπρέπεια και σεβασμό, έναν άνθρωπο που στάθηκε άξια στο Περιφερειακό Συμβούλιο εδώ και πολλά χρόνια, έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλύτερα από όλους τα προβλήματα και τις ανάγκες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Έναν άνθρωπο που είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις. Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε τους ανθρώπους που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου, που συνεχίζει να αγωνίζεται για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, έναν άνθρωπο που απέδειξε μέχρι τώρα τόσο στον ελλαδικό αλλά και γενικότερα στον ευρωπαϊκό χώρο ότι δεν συμβιβάζεται και θα συνεχίσει να εργάζεται απρόσκοπτα μόνο για το συμφέρον της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και τους κατοίκους της. Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου δεν κάνουμε ανταλλαγή δώρων γιατί ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ…

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.