Γιώργος Αμανατίδης «Συμμαχία για την Ανάπτυξη»: Μέτωπο ανάπτυξης σε συνεργασία με όλους τους θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς. Αναβαθμισμένος ο ρόλος της Αναπτυξιακής Δυτ. Μακεδονίας

6 Οκτωβρίου 2023
13:56

 

 Για αναβαθμισμένο ρόλο την Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της Μετάβασης και της συνεργασίας με τα επιμελητήρια, τα ερευνητικά κέντρα, το Πανεπιστήμιο και τους άλλους θεσμικούς φορείς έκανε λόγο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης κατά την συνάντησή του σήμερα το πρωί με εργαζόμενους της ΑΝΚΟ τονίζοντας ότι «πρέπει και θα στοχεύσουμε ώστε να διαμορφωθεί ένα μέτωπο ανάπτυξης, χωρίς αποκλεισμούς, με όλους τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς».

 Για συνεργασία σε σταθερό επίπεδο μίλησε ο κ. Αμανατίδης και στις συναντήσεις του με τις διοικήσεις του ΕΒΕ Κοζάνης και του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης ενώ το μεσημέρι μαζί με υποψήφιους συμβούλους της Συμμαχίας για την Ανάπτυξη πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε επιχειρήσεις στην Κοζάνη.

  • Συμμαχία για την Ανάπτυξη
  • Γραφείο Τύπου 6/10

15 σχόλια

  • Ένα πολιτικό κενό με παρά πολλά λεφτά (δεν τα λέω εγώ το πόθεν εσχες τα λέει) για να μπορεί να κατεβαίνει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση που αφορά στον τόπο… ούτε σε ένα ντιμπέιτ δεν μπορεί να σταθεί

    • Ο κοσμος τον ακουγε απο κοντα στην Καστοριά. Η μαρμελάδα είναι για τηντρώμε όχι να τη βαζουμε στα αυτιά και τα ματια

  • Ο Αμανατίδης είναι ταυτόσημος με την Ανκο και ο άνθρωπος που την έκανε την καλύτερη και μεγαλύτερη αναπτυξιακή εταιρία της χώρας. Γι αυτό ακριβώς την υποβάθμισε ο Κασαπιδης!

    • Ας μάθει να διαβάζει οικονομικά στοιχεία εταιρειών και μετά να προβοκάρει.Σιγα μην την έσωσε ο Κασαπιδης.Μ αρέσει που είναι και πρόεδρος της Ανκο αλλά την χρησιμοποιεί για να χτυπήσει τον αντίπαλο του. Ανήθικο πέρα για πέρα για πρόεδρο φορέα.

  • Χθές κύριος Αμανατίδης που ήταν
    Έτσι θέλει να βγει περιφεριαχης
    Με αυτό που έκανε χθες που δεν πήγε να μιλήσει το έχασε το παιχνίδι του…

    • Ετσι και αλλιώς δεν θα τον ψήφιζες. Οι πραγματικοί του ψηφοφόροι δεν χρειάζονται αλλά ντιμπέιτ. Γιατί πάντα η πόρτα του είναι ανοιχτή και μπορούσε να μιλάμε. Αν εσύ για τον δικό σου έχεις απορίες περίμενε την επόμενη εμφάνιση του.

  • Πρωτος και με διαφορα .Εμεις ο απλος κοσμος που σε θελουμε για περιφερειαρχη θα σε βγαλουμε.Δεν εχεις αναγκη απο χρισματα.Αυτα ειναι γιαυτους που δεν μπορουν μονοι τους.

  • ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ Σ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟ.ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.